Top

Denon DRA-N5 Wit

  • Denon DRA-N5 Wit
  • Denon DRA-N5 Wit
299,00
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 10


De nieuwe Ceol Piccolo maakt moeiteloos verbinding met je netwerk en biedt legio veelzijdige verbindingsmogelijkheden, zoals toegang tot internetradio, netwerkaudiostreaming en WiFi: het apparaat is niet voor niets Denons meest opzienbarende compacte wondertje van het jaar. Op alle fronten een uitermate waardevolle aanwinst op het vlak van nieuwe digitale media. Je Apple-apparaten sluit je aan via de iPod-dock of de USB-poort aan de voorzijde, en uiteraard kun je ook profiteren van Apples eigen streamingtechnologie AirPlay. De Ceol Piccolo is DLNA 1.5-gecertificeerd en kan communiceren met andere componenten binnen het netwerk, zodat je muziek kunt streamen vanaf je pc, NAS of internet. Ook de onlineservices Spotify en last.fm worden ondersteund. En via de digitale ingang kun je het systeem verder uitbreiden, bijvoorbeeld door je tv of settopbox aan te sluiten. Tot slot is het geheel te bedienen met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. En voor de liefhebbers zijn er de Remote Apps voor iOS en Android. 

NIEUWE FEATURES VAN DE DRA-N5 NETWERKRECEIVER 

Compact apparaat met hoge geluidskwaliteit 
AirPlay voor directe verbinding met iDevice en iTunes 
De functie "Afspelen met" vanaf Windows Media Player 12 (of hoger) 
Speelt muziek vanaf pc/NAS en online services 
Ondersteuning van onlineservices Spotify en last.fm 
Internetradio en netwerkaudiostreaming via Ethernet en WiFi (ingebouwde antenne) 
Ondersteunt MP3, WMA, AAC, FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC 
Afspeelfunctie zonder tussenruimte 
Dock voor iPhone/iPod bovenop het apparaat, incl. digitale aansluiting (30-pins connector) 
Oplaadmogelijkheid voor iPod in stand-bymodus 
Te bedienen vanaf je iPhone/iPod touch, iPad en Android met de nieuwe Denon Remote App 
Drieregelige OELD-display (Organic Electroluminescence Display) met hoog contrast en brede kijkhoek 
Digitale ingang voor verbeterde geluidskwaliteit van je tv of andere bronnen met een optische digitale uitgang 
DLNA Certified

Gemaakt voor iPod

'Gemaakt voor iPod' betekent dat een elektronisch apparaat is bedoeld voor specifieke aansluiting op een iPod en dat het door de ontwikkelaar als overeenkomstig de prestatienormen van Apple is gecertificeerd.

Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of het voldoen hiervan aan de veiligheids- en wettelijke normen. Merk op dat het gebruik van dit apparaat met een iPod de draadloze werking hiervan negatief kan beïnvloeden.

MP3 afspelen

Een gecomprimeerd audioformaat dat populair is voor het downloaden vanaf internet. De bestanden kunnen op CD-R- of CD-RW-media worden opgeslagen voor afspelen op compatibele dvd-spelers, audio-cd-spelers en CD-ROM's. De bestanden hebben meestal de naam '*.mp3'. De geluidskwaliteit varieert afhankelijk van de bit-snelheid van de opname/codering. Voor een Hi-Fi-thuisaudiosysteem wordt aangeraden om gebruik te maken van MP3's die met niet minder dan 256 kbps datasnelheid zijn gecodeerd. Alles met een lagere waarde betekent te veel compressie ten kosten van een getrouwe geluidsweergave. Zie ook de compatibiliteit van WMA-bestanden met DVD- en CD-spelers.

Radio Data System

Radio Data System voor VHF/FM-zenders.

De ontwikkelaars streefden ernaar om radioreceivers zeer gebruikersvriendelijk te maken. Luisteraars zouden de programmanaam (PS) alsook de zendfrequentie op een alfanumerieke display met acht tekens, zoals dit wordt weergegeven op niet-RDS radio's, moeten kunnen zien. Deze wordt bij een RDS-radio alleen op de achtergrond gebruikt. De tuner kan de zendfrequentie die de beste ontvangstkwaliteit biedt uit een aantal mogelijkheden kiezen.

Momenteel is reisinformatie met RDS mogelijk met behulp van het reisprogramma (TP = Travel Programme) en reismededelingen (TA = Travel Announcement).

Zodra een radio binnen een netwerk dat gebruik maakt van de RDS-mogelijkheid Enhanced Other Networks (EON) op een programmazender wordt afgestemd, worden extra gegevens over andere programma's van dezelfde zender ontvangen. Hiermee kan de luisteraar naar keuze de radio in een automatische schakelfunctie voor reisinformatie of een voorkeurprogramma (bijv. nieuws) laten werken.

Een ander kenmerk van RDS is nauwkeurige kloktijd die, indien geselecteerd, de tijd/datum weergeeft.

RadioText

RDS-tuners met RadioText kunnen korte berichten ontvangen die informatie kunnen bevatten over de presentator, de zender of het programma dat u beluistert. Bijvoorbeeld, RadioText van BBC Radio 1 geeft doorgaans informatie over de presentator en het programma, terwijl Classic FM informatie geeft die de URL van de zender bevat. De informatie loopt over de display van een huistuner. 

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@