Top

Bose Lifestyle® 525 III Wit

7% Korting
  • Bose Lifestyle® 525 III Wit
€ 2.999,00
2.795,00
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 10


Onze beste home-cinemasystemen
Met de Lifestyle®  525 geniet je van al je entertainment met krachtige surround sound. Het diepe laag geeft je het gevoel dat je midden in de actie zit. Sluit maximaal zes hd-video- en audiobronnen aan, zoals uw 3D Blu-ray Disc™-speler, kabelkastje of gameconsole, met heldere installatie-instructies. En dankzij de Unify®-technologie van Bose werkt alles eenvoudig en probleemloos samen als één systeem.
  •          Dynamische surround sound, begeleide installatie en optimaal gebruiksgemak met duidelijke instructies op het scherm
  •          Acoustimass®-module levert overtuigende laagprestaties
  •          Eenvoudig tot wel zes hd-video- en -audiobronnen aansluiten en beheren, en video-upscaling naar 1080p
  •          Stream draadloos je favoriete muziek, zoals internetradio, je muziekbibliotheek en diensten zoals Deezer™ en Spotify®
  •          Stemt de geluidsweergave af op de ruimte voor consistente, hoogwaardige prestaties
  •          Kies je opnieuw ontworpen luidsprekers: hoogwaardige Jewel Cube® Series II speakers of iets grotere Direct/Reflecting® Series II speakers.
Eenvoudig te installeren
Dankzij het Unify® intelligent integration system is je systeem in een handomdraai klaar voor gebruik. Het helpt je stap voor stap door de configuratie. Wanneer je componenten aansluit op de bedieningsconsole, beveelt het systeem de beste aansluitingen aan via berichten op het scherm. Het laat je zelfs weten of een aansluiting juist is.
 
Eenvoudig te gebruiken
De Unify®-technologie vereenvoudigt ook het programmeren van de universele Bose®-infraroodafstandsbediening, waarmee je je Lifestyle® system en vrijwel alle aangesloten componenten bedient. Tijdens de installatie identificeert het Unify®-systeem elke aangesloten component, waarna het systeem automatisch de Bose®-afstandsbediening programmeert voor de bediening van de betreffende component. De afstandsbediening werkt zelfs als je de console of componenten verbergt achter de deurtjes van je entertainmentcenter. Daarnaast wordt systeeminformatie weergegeven op het lcd-scherm van de Bose®-afstandsbediening.
 
Muziek streamen met SoundTouch™
U zult genieten van de veelzijdigheid van dit systeem - en het gaat veel verder dan de kick van home cinema. Met SoundTouch™ kun je nog gemakkelijker muziek ontdekken en ervan genieten. Stream draadloos 20.000 internetradiozenders van over de hele wereld, liedjes en afspeellijsten uit je persoonlijke muziekbibliotheek en populaire muziekdiensten zoals Deezer™ en Spotify® via je wifi-thuisnetwerk. SoundTouch™ is verkrijgbaar met alle Lifestyle® systems, inclusief hetLifestyle® 135 Series III system, ons best presterende soundbarsysteem. Je Lifestyle® system kan ook samen met andere SoundTouch™ systems worden gebruikt voor een multiroom geluidsbeleving. Begin met een willekeurig SoundTouch™ system en voeg andere systemen toe wanneer je maar wilt. Er is een SoundTouch™ system voor elke ruimte in huis, zelfs voor buiten - van kleine en draagbare luidsprekers tot home cinema. In de partymodus werken deze systemen samen om overal dezelfde muziek af te spelen. Stream verschillende muziek in verschillende ruimten, speel dezelfde muziek af in elke ruimte of stel zones in.
 
En zodra alles is aangesloten en ingesteld...
Kunt u genieten van meeslepend surround sound bij alles wat u kijkt. Deze systemen hebben slanke luidsprekers met een nieuw, slanker ontwerp. Ze kunnen met een optionele beugel plat tegen de muur worden bevestigd, zodat ze niet afsteken bij een plat tv-scherm. De nauwkeurige hoeken van de transducers in de luidspreker zorgen voor geluid dat je zou verwachten van veel grotere luidsprekers. Dit kwaliteitsgeluid wordt aangevuld door een Acoustimass®-module die je in een hoek of uit het zicht kunt plaatsen. Exclusieve technologie in de module zorgt voor dezelfde emotionele intensiteit die je in de bioscoop of in een concertzaal ervaart. Zelfs wanneer je de module niet ziet, is het effect onmiskenbaar.
 
Geluid op maat voor je kamer
Elke ruimte is anders. De afmetingen, vorm, structuur en andere elementen beïnvloeden het geluid dat je hoort. Het ADAPTiQ®-systeem analyseert de kamer en stemt het geluid erop af, voor consistente hoogwaardige prestaties.
 
Meer functies
  •          Dankzij 3D-videocompatibiliteit geeft je systeem 3D-video automatisch weer wanneer het is aangesloten op de juiste 3D-bron(nen) en een 3D-tv.
  •          Automatische video-upscaling geeft een resolutie van maximaal 1080p via HDMI.
  •          De exclusieve Videostage® 5 decodering en nabewerking, gecombineerd met Digital 5.1-decodering en DTS®, levert voor vrijwel elke bron meerkanaals surround sound van hoge kwaliteit: dvd's, videobanden, stereo-cd's, zelfs voor oudere mono tv-series en films.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@