Top

Argon iNet 2+

  • Argon iNet 2+
  • Argon iNet 2+
179,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Onbeperkt entertainment
Je kunt directaan de slag als je de iNet2+ hebt geïnstalleerd. Elke keer als je hem aanzet,worden duizenden zenders automatisch ingelezen. Jij hoeft alleen maar tekiezen: Nederland,Amerika, Engeland, Duitsland, Turkije, China, Oezbekistan – de keuze is zo groot dat er altijd een zender is waar je 24 uur lang naar kunt luisteren. En mochtje toch een bepaalde zender missen dan voeg je die eenvoudig toe aan de lijst.
 
En als internetniet genoeg is, kun je ook naar DAB+ of gewoon naar FM radio luisteren, voorbijv. je lokale zenders. Met de iNet2+ kun je zelfs draadloos luisteren naar jemuziekverzameling op je computer. Denk er wel aan dat navigatie via het displayniet zo gemakkelijk is als die van echte streaming-systemen. De iNet2+ isdaarom minder geschikt om grote muziekcollecties te streamen.
 
Een echt universele oplossing
Afgezien van hetinternetgedeelte is het ontwerp en de functionaliteit van de iNet2+ gebaseerdop de ongelofelijk populaire DAB+/FM-radios van Argon die ontwikkeld zijn doorHi-Fi Klubben. Je krijgt daarom alle voordelen van een moderne tafelradio: fraaiontwerp, en afwerking, mooi geluid, alarm/snooze functies gecombineerd met deallernieuwste en beste technologie.
 
Op de voorkantzit een helder OLED-display, de nodige knoppen en een full-range luidsprekervoor een mooi en vol geluid uit een compact formaat. De iNet2+ is ook voorzienvan een lijningang zodat je bijv. snel even een iPod kunt aansluiten. Eensimpele minijack-kabel is het enige dat nodig is om iedereen van je muziek telaten genieten. Behalve een aansluiting voor je hoofdtelefoon, is er ook eenstereo uitgang waarmee je de iNet2+ kunt aansluiten op je Hi-Fi installatie enop vol vermogen naar de radio kunt luisteren.
 
Gebruiksvriendelijke presets enremote-app
De iNet2+ isgemakkelijk te bedienen. De beschikbare internet- en DAB+-zenders worden snelingelezen. Je zoekt zenders op naam, en niet op frequentie, die je toch altijdweer vergeet – erg handig! Sla je favoriete internet-, DAB+- en FM-zenders op(presets) zodat ze altijd gemakkelijk te vinden zijn. En dankzij RDS/RadioTextkun je na het inlezen ook de naam van de FM-zenders zien, als ze deze functieondersteunen.
 
Met de speciale app (iOS/Android) kun je debasisfuncties van de iNet2+ bedienen, zodat je niet meer uit je luie stoelhoeft te komen om de radio zachter te zetten of om een andere zender te kiezen.
 
Wereldprimeur: SpotifyConnect – supergemakkelijke muziek met je Spotify-app
De Argon iNet2+is wereldwijd het allereerste product met geïntegreerde Spotify Connect. MetSpotify Connect kun je in de Spotify-app kiezen op welk apparaat je jouw Spotify-muziekwilt afspelen. Onderweg luister je bijvoorbeeld naar playlists, en zodra jethuiskomt kies je met de Spotify-app ‘Stereo-installatie woonkamer' om daarverder van je muziek te genieten. Als je vervolgens kiest voor ‘Keuken' wordtje muziek daar afgespeeld, enzovoort.
 
Met SpotifyConnect gebruik je je smartphone als afstandsbediening en niet alsmuziekspeler. Hierdoor gaat de accu veel langer mee dan wanneer je bijvoorbeeldstreamt via AirPlay. Binnen een fractie van een seconde kun je kiezen voor eenspeler in een andere kamer en heb je toegang tot alle functies van deSpotify-app. Wanneer je telefoon gaat, blijft de muziek spelen en mocht jeweggaan met je smartphone om boodschappen te doen, kan de rest van het gezinblijven luisteren. Een nieuwe, extreem flexibele Spotify-oplossing.
 
De Argon iNet2+is verkrijgbaar in wit, zwart en walnoot.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over