Top

Argon Stream 2

  • Argon Stream 2
  • Argon Stream 2
  • Argon Stream 2
  • Argon Stream 2
149,00


De Stream 2 is een slimme en betaalbare muziekstreamer waarmee je in een handomdraai draadloos kunt streamen naar je bestaande installatie. Met de Spotify- en Spotify Connect-apps krijg je toegang tot meer dan 20 miljoen nummers, en dat allemaal heel eenvoudig via je smartphone of tablet (iOS/Android).
 
Met de app van Argon Audio zelf kun je alle muziek op je computer of netwerkschijf streamen, en kun je kiezen uit tienduizenden internetradiozenders van over de hele wereld. De grote kleurendisplay op de voorkant ziet er schitterend uit en maakt het erg eenvoudig om door je muziek te navigeren met de bijgeleverde infrarood-afstandsbediening.
 
De Stream 2 is gewoon de ideale oplossing voor iedereen die tevreden is met zijn of haar huidige installatie, maar wel gebruik wil maken van de nieuwste streaming-oplossingen. En omdat hij ontworpen is door Hi-Fi Klubben, kun je erop vertrouwen dat hij voorzien is van de juiste functies, alle aansluitingen die maar nodig zijn en de best mogelijke geluidskwaliteit.
 
Let op: Om Spotify Connect te kunnen gebruiken heb je een Spotify Premium-account nodig.
 
De Argon Stream 2 is verkrijgbaar in het zwart. 

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over