Top

LG OLED 55E6

55% Korting
  • LG OLED 55E6
€ 3.999,00
1.795,00
LG OLED 55E6


LG presenteert de E6V oled TV, welke verkrijgbaar is in een 55-inch en een 65-inch model. De OLED55E6V is voorzien van een flatscreen met een hoge 4K Ultra HD-resolutie en ondersteuning voor HDR. Ook beschikt de E6V over een passieve 3D-weergave, het webOS 3.0 platform, een dubbele tuner en een 2.2-kanaals speakersysteem van Harman Kardon.

'Picture-on-Glass'

De E6 is een van de eerste TV's die is uitgerust met LG's Picture-On-Glass design. Dit houdt in dat de OLED55E6V voorzien is van een bezel; een zeer dun plastic frame (2.57 mm) dat het scherm omsluit. Daarnaast heeft de televisie doorzichtige glazen speakers aan de voor- en achterkant. Het unieke design is mogelijk gemaakt door het dunne paneel van de oled technologie.

Ultra HD Premium

De LG heeft het Ultra HD Premium keurmerk van de UHD Alliance ontvangen omdat het voldoet aan hoge standaarden wat betreft HDR kwaliteit, helderheid, zwartwaarden, kleurbereik en geluidskwaliteit.

Oled's Pixel Dimming Technologie

Doordat de E6V gebruik maakt van oled, wordt de beeldweergave in HDR een unieke ervaring. Het oled scherm dimt elke pixel onafhankelijk van elkaar. Hierdoor komen kleuren en details nog beter uit de verf, zelfs in scenes met heldere objecten op een zwarte achtergrond. Deze komen hierdoor meer tot hun recht en komen realistisch en levendig over.

Exacte kleurreproductie en gedetailleerd geluid

Met een 10-but kleurenpaneel en een kleurreproductie van hoog niveau komt de kijkervaring dicht in de buurt van een bioscoopwaardig beeld. De E6V maakt gebruik van een BT.2020 kleurenstandaard. In samenwerking met high-end audio expert Harman/Kardon is een luidsprekersysteem ontwikkeld voor een helder en gedetailleerd geluid. De subwoofers zijn netjes weggewerkt in de voetstandaard van de televisie.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@