Top

LG 65EF950V

54% Korting
  • LG 65EF950V
  • LG 65EF950V
  • LG 65EF950V
  • LG 65EF950V
€ 5.999,00
2.745,00
Verwachte levertijd: 1 werkdagLG 65EF950V 

LG 65EF950V OLED 3D WebOS 2.0 Ultra HD Smart tv

De LG 65EF950V is, net als zijn kleinere broertje (de 55EF950V), de eerste 4K OLED-televisie die volledig plat is. Dat is vrij uniek, aangezien alle 4K OLED-televisies beschikken over een gebogen scherm. Dankzij de indrukwekkend hoge resolutie levert de 65EF950V meer details dan ooit. Verder is passief 3D aan boord voor het ontspannen kijken naar 3D-content. De televisie is uitgerust met WebOS 2.0, het nieuwste besturingssysteem van LG. Door zijn stijlvolle uiterlijk is de LG 55EF950V een aanwinst in elk modern interieur.

OLED Televisie

LG is lange tijd alleenheerser geweest op het gebied van OLED, aangezien geen enkel ander televisiemerk de kennis en kunde in huis had om met deze ingewikkelde beeldtechniek te werken. Alleen Panasonic presenteerde in september 2015 een eigen OLED-televisie, al moet daarbij vermeld worden dat het OLED-paneel afkomstig is van LG. OLED staat voor Organic Light Emitting Diode-technologie. Het bijzondere aan OLED is dat elke individuele organische pixel zijn eigen licht en kleur kan creëren, elke pixel kan afzonderlijk aangestuurd worden. Dat betekent dat een OLED-scherm een stuk nauwkeuriger en dynamischer beeld levert, met zeer heldere kleuren en diepe contrasten. Zwart wordt nog zwarter en wit nog witter. Een andere kwaliteit van OLED-schermen is dat ze zeer dun en energiezuinig zijn.


4K Ultra HD

De LG 65EF950V is naast een OLED-televisie ook een 4K Ultra HD-tv. 4K is een resolutiestandaard die beelden kan laten zien die maar liefst vier keer scherper zijn dan de beelden die de Full HD-resolutie weer kan geven. Met 65 inch heeft de televisie een schermdiagonaal 1.65 meter voor het optimaal benutten van de hoe resolutie. Alles kan in de hoogst mogelijke kwaliteit weergegeven worden. De engine zorgt ervoor dat de kwaliteit van de Ultra HD-upscaler verbeterd wordt. Lagere resolutiebeelden worden opgeschaald naar 4K-kwaliteit.


3D ondersteuning

Voor een high-end TV als de LG 65EF950V is het eigenlijk vanzelfsprekend dat de TV over 3D ondersteuning beschikt. Na OLED en Ultra HD is dat immers ook een grote innovatie in de TV wereld. Deze televisie is voorzien van Passief 3D, dat rustiger oogt dan actief 3D. De twee beelden (voor zowel het linker- als het rechteroog) worden tegelijkertijd op het scherm getoond. Een volledig beeld ontstaat uit een aantal lijnen: lijn 1 bevat beeldinformatie voor het rechteroog, lijn 2 voor het linkeroog en lijn 3 voor het rechteroog en lijn 4 voor het linkeroog, enzovoort. Gepolariseerde 3D brillen zorgen dat u alleen de even lijnen ziet voor het linkeroog oog en de oneven lijnen voor het rechteroog, of vice versa. Voor de afwisseling is het fijn om ook eens een film in 3D-kwaliteit te bekijken.

CI+ gecertificeerd

De televisie is CI+ geschikt voor UPC, Ziggo, Canal Digitaal, KPN Digitenne of een andere digitale televisieaanbieder met module. Dit betekent dat u, mits de aanbieder aanwezig is in uw gebied, met een smartcard en module direct digitaal televisie kunt kijken zonder dat daarvoor een aparte ontvanger nodig is. Zo is het mogelijk om alles te bedienen met slechts één afstandsbediening.

webOS 2.0

Een top TV als deze platte 65EF950V OLED TV kan natuurlijk niet zonder Smart-software. De LG 65EG920V is uitgerust met webOS 2.0, het nieuwste op het gebied van Smart TV. Het handige en snelle besturingssysteem is eenvoudig te bedienen en biedt toegang tot een wereld van entertainment. Met de LG Remote kunt u eenvoudig schakelen tussen apps en uitzendingen. Via webOS 2.0 is het mogelijk om veel apps te downloaden, waaronder populaire apps als Netflix, Videoland, RTL XL, NPO Gemist, YouTube en Spotify. Verder is het mogelijk om sociale contacten te onderhouden via Facebook, Twitter en Skype.

Magic Remote

Bij dit toestel krijgt u de LG Magic Remote. Met deze afstandsbediening kunt u op een ergonomische en intuïtieve manier uw TV bedienen. Het aantal toetsen op de afstandsbediening is tot een minimum beperkt. De afstandsbediening detecteert beweging en laat u met deze bewegingen uw tv bedienen.
Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten