Top

Denon AVR-X2300

26% Korting
 • Denon AVR-X2300
 • Denon AVR-X2300
 • Denon AVR-X2300
 • Denon AVR-X2300
€ 599,00
445,00


Denon AVR-X2300W 150W 7.2-kanaals 4k Ultra HD netwerk AV-receiver met WiFi, Bluetooth en geavanceerde videobewerking


De AVR-X2300W is een krachtige 7.2-kanaals surround receiver uit de stal van Denon. De a/v-receiver is uitgerust met 4K Ultra HD-ondersteuning, Dolby Atmos en een gratis DTS:X-update later dit jaar en biedt compatibiliteit met de nieuwste HDMI 2.0a-specificatie en HDCP 2.2 op alle ingangen voor toegang tot beveiligde 4K-content. Verder komt het apparaat met Wi-Fi, Bluetooth en AirPlay voor draadloze streaming en Hi-Res Audio-ondersteuning.


Krachtige eindversterking

De receiver heeft dezelfde toekomstbestendige snufjes als zijn kleinere broer (AXR-X1300), maar de AXR-X2300W biedt dankzij krachtige eindversterking een verbeterde geluidsweergave en meer uitgangsvermogen (150 Watt per kanaal). Verder komt het apparaat met in totaal acht HDMI-ingangen en twee -uitgangen. De 7.2-kanaals receiver beschikt over zeven gescheiden kanalen die 150 Watt leveren voor een hoogstaand surroundgeluid. Twee subwooferuitgangen zijn aanwezig voor het aansluiten van een tweede subwoofer voor extra spierkracht in een home cinemaset. Met het oog op het energieverbruik stemt de Eco-modus de afgifte van de eindversterker af op het volumeniveau.


Gemak met streaming

De receiver komt met Wi-Fi voor verbinding met het thuisnetwerk en toegang tot internet, online muziekbibliotheken en internetradio (ook mogelijk is een bekabelde aansluiting met de RJ-45 Ethernet-poort). Verder is Bluetooth aanwezig voor draadloze streaming vanaf een smartphone, tablet of laptop naar de AVR-X2300W. Stream muziek via Spotify Connect of een andere muziekstreamingdiensten zoals Deezer, Tidal en Napster. AirPlay is aanwezig voor het streamen van muziek via een iPod Touch, iPhone of iPad. Middels netwerkstreaming is het mogelijk om lokale muziekbestanden vanaf een pc, Mac of NAS te beluisteren. Bediening is eenvoudig met de speciaal ontwikkelde Denon AVR Remote App, die beschikbaar is voor iOS, Android en Kindle Fire.


Ondersteuning van Hi-Res Audio

De Denon AVR-X2300W biedt ondersteuning voor Hi-Res Audio. De receiver is compatibel met 24-bits/192 kHz lossless bestanden zoals AIFF, FLAC, WAV; ALAC/Apple Lossless tot 24-bits/96 kHz, alsmede DSD 2.8 MHZ (het formaat van audiofiele Super Audio CD (SACD) en 5.6 MHz-tracks. Hi-Res Audio is erop gericht om de standaard van digitale muziek te verhogen en omvat eigenlijk alle audiotracks die hoger zijn dan mp3.


Ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X

De Denon AVR-X2300W komt standaard met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X. Dolby Atmos en DTS:X bieden geavanceerd 3D-surroundgeluid door naaste diepte en breedte ook hoogte in het geluid te passen. De geavanceerde Dolby Atmos-receiver geeft de soundtracks van vandaag de dag adembenemend weer. Overigens is DTS:X later dit jaar verkrijgbaar via een gratis firmware update verkrijgbaar. De AVR-X1300W is dankzij de 7 ingangen in staat om het 3D-surroundgeluid haarscherp weer te geven. Dankzij de toekomstige firmware-update is de AVR-X1300W binnenkort ook in staat om DTS:X-soundtracks te decoderen naar 3D-geluidsformaten.


4K Ultra HD, HDR, HDCP 2.2 en ISF-modus

De Denon AVR-X2300W komt verder met een geavanceerd beeldgedeelte. 4K Ultra HD-ondersteuning geeft toegang tot content met de hoogst mogelijke resolutie (vier keer Full HD). De av-receiver komt met acht HDMI-ingangen. De ingangen voldoen aan de nieuwste HDMI 2.0a-specificatie, zoals 4K Ultra HD 60 Hz, 3D, 4:4:4 Pure Color subsampling, HDR voor intensere kleuren en 21:9 3D-video passthrough. Bovendien is iedere ingang geschikt voor BT.2020 passthrough.


Tevens is de AVR-X2300W compatibel met HDCP 2.2 voor toegang tot beveiligde 4K-content. Dat maakt de receiver geschikt voor de volgende generatie 4K Blu-ray-spelers, settop boxes en andere 4K Ultra HD compatibele apparatuur. De geavanceerde videoprocessor kan alle HDMI-bronnen upscalen tot Full HD (1080p) of zelfs naar 4K Ultra-resolutie. De Imaging Science Foundation voor beeldkwaliteit heeft de Denon AVR-X2300W gecertificeerd en voorzien van alle geavanceerde ISFccc-bedieningselementen voor nauwkeurige video-afstemming (bedoeld voor ISF-technici) en ISF Day/ISF Night-videomodus.


Surround en stereo in twee zones

De surround receiver beschikt over multiroom-versterkeruitgangen (Zone 2) voor het aansluiten van een paar stereoluidsprekers in een tweede ruimte. Dankzij de Zone 2-optie is het mogelijk om in de ene zone van filmgeluid te genieten (5.1), terwijl in de tweede zone muziek wordt afgespeeld (2.0). Ook biedt de Denon AVR-X2300W de mogelijkheid om een aparte stereo versterker aan te sluiten op de Zone 2-uitgangen voor hoogstaand home cinemageluid in de hoofdruimte (bijvoorbeeld de woonkamer) en stereogeluid in de tweede ruimte (bijvoorbeeld de keuken).

Gedetailleerd overzicht

 • 7.2 kanaals AV receiver
 • Vermogen van 150W per kanaal
 • 3D en 4K Ultra HD
 • 8 HDMI-ingangen
 • Ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X via firmware update.
 • Ingebouwde Bluetooth en Wi-Fi.
 • Gratis remote app beschikbaar

De AVR-X2300W is gelijk qua waarden en functies als zijn kleine broertje, de AVR-X1300W. Als toevoeging hierop is de AVR-X2300W voorzien van een eindversterker met verbeterde geluidsweergave en 150 Watt per kanaal en uitgebreid naar 8 HDMI-ingangen en 2 HDMI-uitgangen. Het apparaat ondersteunt alle HDMI-bronnen, zoals DVD’s, en kan deze upscalen tot 1080p of 4k Ultra HD-Resolutie. Verder is de AVR-X2300W gecertificeerd door de Imaging Science Foundation en biedt het veel instellingen voor videokalibratie (bedoeld voor ISF-technici) en ISF Day/ISF Night-videomodus.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over