Top

Philips 49PUS6101

  • Philips 49PUS6101
  • Philips 49PUS6101
749,00
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 10


Philips 49PUS6101

Schermdiagonaal
49”

Televisietype
Ultra HD

Vorm scherm
Vlak

Smart-tv
Ja

Overige onlinecontent
Webbrowser

Beeldhelderheid
350cd/m²

De Philips 49PUS6101 is een 49 inch televisie met uitstekende beeldkwaliteit. Verschillende beeldtechnieken zijn verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van het beeld. De 4K UHD resolutie maakt het mogelijk dat elk beeld wordt weergegeven met eindeloos veel detail en een hoge helderheid. De Micro Dimming techniek optimaliseert het contrast voor een realistische weergave. Het toestel is voorzien van diverse smart functies. Naast het reguliere tv-programma kun je gebruik maken van verschillende vormen van entertainment. Het enige wat je moet doen is verbinding maken met het thuisnetwerk, via kabel of geheel draadloos (wifi). Er is zeker ook aandacht besteed aan het design van de Philips 49PUS6101. De televisie heeft een slank design en de stijlvolle standaard is eveneens erg dun.

Beeld

Beelden worden prachtig weergegeven zodat jij optimaal kunt genieten. Diverse ingebouwde beeldtechnieken zorgen voor goed beeld. De 4K UHD resolutie zorgt voor een gedetailleerde weergave en een hoge helderheid. Het contrast wordt geoptimaliseerd door de Micro Dimming technologie. Een hoog contrast zorgt voor een realistisch weergave. Beelden lopen vloeiend in elkaar over dankzij de Philips Pixel Plus Ultra HD-engine.

Smart-tv

Dit toestel van Philips is voorzien van diverse smart functies. Hierdoor kun jij naast het reguliere televisie programma, ook gebruik maken van verschillende vormen van entertainment. Hierbij kan gedacht worden aan het streamen van films en series en het downloaden van allerlei applicaties. Het enige wat je moet doen is verbinding maken met het thuisnetwerk.

Slank design

Naast de ingebouwde technieken is het uiterlijk natuurlijk ook van belang. De televisie wordt immers vaak op een opvallende plek in de kamer geplaatst. Het toestel heeft een slank ontwerp en een ultradunne standaard in donker zilver. De omlijsting is eveneens erg smal waardoor het beeld tot zijn recht komt.

Specificaties


Schermdiagonaal
49”

Vorm scherm
Vlak

Resolutie (TV)
3840x2160 (Ultra-HD)

Beeldverhouding
16:9

Televisietype
Ultra HD

Paneeltype
LCD

Backlight
Edge-lit

Local of micro dimming
Ja

Beeldhelderheid
350cd/m²

Ontvangstnorm
NTSC, PAL, SECAM

Smart-tv
Ja

Overige onlinecontent
Webbrowser

Video in
Component Video, 4x HDMI, Scart

Hoogste HDMI-versie
HDMI 2.0

Verbinding (Audio)
Audio (3,5mm), Audio Digitaal (S/PDIF)

Verbinding (USB)
3x USB 2.0

WiFi aanwezig
Ja

Verbinding (wlan)
802.11b, 802.11g, 802.11n


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@