Top

Electrolux inbouwoven EOB3400DOX

 • Electrolux inbouwoven EOB3400DOX
 • Electrolux inbouwoven EOB3400DOX
449,00


  Dezelfde flexibiliteit als diegene die drukke chefs nodig hebben

   Superflexibele XXL-oven met de grootste lade en 5 bakplaatniveaus

   Deze oven biedt u dezelfde flexibiliteit dan diegene die drukke chefs nodig hebben. Hij heeft een XXL-ovenruimte, de grootste bakplaat op de markt en tot wel 5 bakplaatniveaus.

   Professionele chefs moeten vaak grote hoeveelheden gerechten tegelijk klaarstomen - en daar hebben ze een zeer flexibele keuken voor nodig. Om u dezelfde soort flexibiliteit te bieden, beschikt onze nieuwe oven over een XXL-ovenruimte, de grootste bakplaat op de markt en tot vijf bakplaatniveaus. Configureer de ruimte zodat ze voldoet aan uw behoeften.

   Benut elke centimeter binnenruimte - alles wordt gelijkmatig bereid

   XL-ventilator met nieuw air-guidedesign voor gelijkmatige resultaten

   Dankzij het UltraFanPlus-warmtesysteem met extra grote ventilator en air-guidedesign worden alle gerechten overal in de oven gelijkmatig bereid.

   Bij deze oven maakt het niet uit op welke plaats u uw gerecht zet. Dankzij de extra grote ventilator met het nieuwe air-guidedesign worden alle gerechten gelijkmatig bereid, waar ze zich ook bevinden. En dat is bijzonder handig wanneer u echt elke centimeter nodig hebt. 

   Een natuurlijke manier van uw oven schoonmaken

   Onze milieuvriendelijke manier van schoonmaken

   Gebruik uw oven zo vaak u wilt en reinig hem op eco-vriendelijke wijze. Onze efficiënte, milieuvriendelijke reinigingsmethode gebruikt de warmte van de oven om water om te zetten in stoom. Nadat de oven is afgekoeld, veegt u hem heel eenvoudig schoon.

   Een glazen deur die eenvoudig schoongehouden kan worden

   Uitneembare deur en glasplaat voor eenvoudig reinigen

   Het glas in deze ovendeur is eenvoudig schoon te maken. U kunt de deur en de glazen panelen volledig verwijderen en alles zo snel schoonmaken.

   Dankzij het slimme ontwerp van de deur van deze oven is het glas zeer eenvoudig schoon te houden. De deur kan volledig worden verwijderd, net als de glazen panelen. Als dat eenmaal is gebeurd, kunnen beide kanten van het volledige oppervlak snel en gemakkelijk worden gereinigd. Zo kunt u altijd goed in de gaten houden wat u bereidt.

   De perfecte pizza uit eigen keuken

   Een speciale pizza-instelling zorgt voor een krokante bodem en smakelijk beleg

   Met de speciale pizzafunctie maakt u indruk met krokante bodems en smakelijk beleg.

   De combinatie van een krokante bodem en perfect bereid beleg, zó uit eigen keuken. Met de speciale pizzafunctie bakt u verrukkelijke pizza's.

   Krachtig grillen

   Een grill met dubbele circuits garandeert snelle en schitterende grillresultaten

   Het bereiken van de allerbeste grillresultaten, ook bij kleinere gerechten, is snel en gemakkelijk met de dubbele circuitgrill van deze oven.

   Deze oven beschikt over een grill met dubbel circuit. Daarmee kunt u uw gerechten niet alleen sneller grillen, maar ook efficiënter. Uw gerechten krijgen een heerlijk knapperig korstje en zien er tevens prachtig gebruind uit. De grill met dubbel circuit is ook handig voor het grillen van kleinere gerechten.

   Multifunctionele heteluchtoven

   Interactief LED-display

   Ovenruimte: 72 liter

   Neerklapbare grill 

   Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging

   Easy-to-clean email

   Eenvoudig te reinigen ovendeur

   Ovenfuncties: Onderwarmte-Conventioneel (boven- & onderwarmte)-Tweekringsgrill-Grill-Verlichting-Pizzafunctie-bovenverwarming-Multi hetelucht-Infrathermgrill 

   Temperatuur instelbaar van 50°C - 275°C

   Vermogen grill: 1700 W

   Koelventilator

   De koelventilator start automatisch wanneer de oven wordt ingeschakeld. Het koelt de elektronische componenten en de externe delen van de oven. 

   Vlekvrij roestvrij staal

   Halogeen ovenverlichting

  Elektrische kabellengte: 1.6 m
   Deze oven biedt u dezelfde flexibiliteit dan diegene die drukke chefs nodig hebben. Hij heeft een XXL-ovenruimte, de grootste bakplaat op de markt en tot wel 5 bakplaatniveaus.
  • Dankzij het UltraFanPlus-warmtesysteem met extra grote ventilator en air-guidedesign worden alle gerechten overal in de oven gelijkmatig bereid.
  • Gebruik uw oven zo vaak u wilt en reinig hem op eco-vriendelijke wijze. Onze efficiënte, milieuvriendelijke reinigingsmethode gebruikt de warmte van de oven om water om te zetten in stoom. Nadat de oven is afgekoeld, veegt u hem heel eenvoudig schoon.
  • Het glas in deze ovendeur is eenvoudig schoon te maken. U kunt de deur en de glazen panelen volledig verwijderen en alles zo snel schoonmaken.
  • Met de speciale pizzafunctie maakt u indruk met krokante bodems en smakelijk beleg.
  • Het bereiken van de allerbeste grillresultaten, ook bij kleinere gerechten, is snel en gemakkelijk met de dubbele circuitgrill van deze oven.
  • Multifunctionele heteluchtoven
  • Interactief LED-display
  • Ovenruimte: 72 liter
  • noData
  • Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging
  • Easy-to-clean email
  • Eenvoudig te reinigen ovendeur
  • Ovenfuncties: Onderwarmte-Conventioneel (boven- & onderwarmte)-Tweekringsgrill-Grill-Verlichting-Pizzafunctie-bovenverwarming-Multi hetelucht-Infrathermgrill
  • Temperatuur instelbaar van 50°C - 275°C
  • Vermogen grill: 1700 W
  • De koelventilator start automatisch wanneer de oven wordt ingeschakeld. Het koelt de elektronische componenten en de externe delen van de oven.
  • noData
  • Halogeen ovenverlichting
  • Elektrische kabellengte: 1.6 m


Deze oven biedt u dezelfde flexibiliteit van drukke chefs. Hij beschikt over een capaciteit van 74 liter, de grootste bakplaat op de markt en tot 9 roosterniveaus. Deze oven is 10% energiezuiniger dan ovens van de A-klasse, mede dankzij de efficiënte isolatie die de warmte binnenhoudt en zo de kooktemperatuur bewaart. De EOB3400DOX heeft een eenvoudige bediening met draaiknoppen en aftelfunctie. Daarnaast worden alle gerechten overal in de oven gelijkmatig bereid dankzij het UltraFanPlus-warmtesysteem met extra grote ventilator en air-guidedesign. 


    Inbouw oven
    Multifunctionele heteluchtoven
    Energie efficiëntieklasse A 
    Ovenfuncties: Onderwarmte, Solo-Hetelucht, diepvriesgerechten, multi Hetelucht, eenkringsgrill, ovenverlichting apart in te schakelen, Bovenwarmte, boven- en Onderwarmte, tweekringsgrill 
    Bakken op 3 niveaus
    Neerklapbare Grill voor een eenvoudige reiniging
    Neerklapbare Grill 
    Koelventilator
    Easy-to-clean email
    Eenvoudig te reinigen ovendeur
    Vlekvrij roestvrij staal


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over