Top

LG SJ9 Soundbar

10% Korting
  • LG SJ9 Soundbar
  • LG SJ9 Soundbar
€ 999,00
899,00


LG SJ9 Soundbar

GELUID KOMT VAN ALLE KANTEN OP JE AF

Je omringt jezelf met het beste geluid met de LG SJ9. Deze soundbar beschikt over Dolby Atmos, een techniek die een bijzonder realistisch geluidsveld creëert. Hierbij komt het geluid van alle kanten op je af, zelfs van boven. Deze soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer die zorgt voor indrukwekkende lage tonen.

HI-RES MUZIEK STREAMEN

Vanaf je smartphone, tablet of laptop stream je draadloos je favoriete tracks via Bluetooth of je wifi-netwerk. Dankzij ‘Sound Upconverting’ worden je afspeellijsten geconcerteerd naar hi-res-audiobestanden. Zo luister altijd naar je muziek in de beste kwaliteit. Daarnaast zorgt de Adaptive Sound Control voor een klankinstelling op maat. Maar dat is nog niet alles! De LG SJ9 is ook voorzien van een ingebouwde Chromecast. Hierdoor kun je direct miljoenen nummers casten naar de soundbar.

MUZIEK DIE JE VOLGT

Als de functie ‘Auto Music play’ is geactiveerd start het geluid vanaf het moment waarop je de kamer binnenkomt. Als het ware volgt de muziek je. Tenslotte is de LG SJ9 voorzien van 4k-Pass-Through, hiermee kun je eenvoudig via de soundbar een 4K-videobron aansluiten op je televisie.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over