Top

Samsung UE49MU6470

  • Samsung UE49MU6470
  • Samsung UE49MU6470
  • Samsung UE49MU6470
  • Samsung UE49MU6470
  • Samsung UE49MU6470
  • Samsung UE49MU6470
999,00


Active Crystal Color: nóg groter kleurbereik
De UE49MU6470SXXN UHD TV van Samsung is een feestje voor het oog dankzij de scherpe details en stralende kleuren op het 49 inch scherm. De Active Crystal Color maken nog meer onderscheid tussen kleuren, en verlevendigen deze op beeld voor een ongelooflijke traktatie van uw zintuigen. Het HDR beeld zorgt daarnaast voor meer helderheid en gedetailleerde schaduwen.

Beeldkwaliteit
De televisie heeft een Picture Quality Index van 1600, waardoor beelden nog soepelere over uw scherm komen. Vooral wanneer u naar scenes of programma's kijkt waar veel beweging in zit, bijvoorbeeld actiefilms of sportwedstrijden, is deze televisie zeer accuraat.

Smart Hub en Premium One Remote
Navigeren tussen programma's, films en series werkt soepel dankzij de Smart Hub. Daar wordt alle content op één scherm verzameld en is selecteren extra gemakkelijk door de verkleinde weergaven. De One Remote bedient al uw aangesloten apparaten met slechts één afstandbediening. Wanneer u tijdelijk niet in het bezit bent van de afstandbediening kunt u ook heel eenvoudig -via de app op uw smartphone- de televisie aansturen.

Strak afgewerkt
De televisie heeft van alle kanten aandacht gekregen voor een minimalistische, en zeer stijlvolle look. De gestroomlijnde achterzijde sluit daardoor uitstekend aan in uw interieur, en verplicht u niet om de televisie in een hoekje of tegen de muur aan te zetten.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@