Top

Samsung UE65MU6470

  • Samsung UE65MU6470
  • Samsung UE65MU6470
  • Samsung UE65MU6470
  • Samsung UE65MU6470
  • Samsung UE65MU6470
  • Samsung UE65MU6470
2.199,00


Prachtig 65 inch curved scherm HDR technologie
Met de Samsung UE65MU6470SXXN televisie zal geen detail u meer ontgaan dankzij de HDR kwaliteit is iedere scène ongelooflijk scherp en helder weergeven. De kleuren worden dynamisch en kristalhelder weergeven waardoor het beeld nog meer tot leven komt. Ervaar superlevendige details met vier keer de resolutie van Full HD TV. Waar u ook naar kijkt, alles ziet er beter uit dankzij de levensechte kleuren en optimale helderheid. Bovendien zorgt de Auto Depth Enhancer voor meer lagen in de contrastniveaus, waardoor een groter gevoel van diepte ontstaat.

Schitterend design
De achterzijde is eveneens vlekkeloos afgewerkt en met zijn slanke vorm een elegante, en minimalistisch uitstraling zit u altijd goed in uw interieur. Het opbergen van kabels is tevens netjes, door ze gestroomlijnd aan de achterzijde te laten verdwijnen. Deze tv kunt u volledig aansturen met één afstandbediening.

Vanaf uw telefoon de tv aansturen op één plaats
Met behulp van de Smart View app is de televisie eenvoudig te bedienen, waardoor u niet langer afhankelijk bent van de afstandbediening. Bovendien wordt alle content overzichtelijk vanaf één scherm samengebracht waardoor navigeren naar verschillende contentdiensten door miniatuurweergaven heel eenvoudig is.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@