Top

Samsung UE55MU6670

  • Samsung UE55MU6670
  • Samsung UE55MU6670
  • Samsung UE55MU6670
  • Samsung UE55MU6670
  • Samsung UE55MU6670
  • Samsung UE55MU6670
1.299,00


Active Crystal Color: nóg groter kleurbereik
De UE55MU6670SXXN UHD TV van Samsung is een feestje voor het oog dankzij de scherpe details en stralende kleuren op het curved 55 inch scherm. De Active Crystal Color maken nog meer onderscheid tussen kleuren, en verlevendigen deze op beeld voor een ongelooflijke traktatie van uw zintuigen. Het HDR beeld zorgt daarnaast voor meer helderheid en gedetailleerde schaduwen.

Beeldkwaliteit
De televisie heeft een Picture Quality Index van 1700, waardoor beelden nog soepelere over uw scherm komen. Vooral wanneer u naar scenes of programma's kijkt waar veel beweging in zit, bijvoorbeeld actiefilms of sportwedstrijden, is deze televisie zeer accuraat.

Curved beeld: omgringende ervaring
Deze televise heeft een curve waardoor het beeld een omringende kijkervaring heeft. Waardoor kijken nog meer een 3D ervaring wordt in plaats van 2D.

Smart Hub en Premium One Remote
Navigeren tussen programma's, films en series werkt soepel dankzij de Smart Hub. Daar wordt alle content op één scherm verzameld en is selecteren extra gemakkelijk door de verkleinde weergaven. De One Remote bedient al uw aangesloten apparaten met slechts één afstandbediening. Wanneer u even niet in het bezit bent van de afstandbediening kunt u ook heel eenvoudig via de app op uw smartphone de televisie aansturen.

Strak afgewerkt
De televisie heeft van alle kanten aandacht gekregen voor een minimalistische, en zeer stijlvolle look. De gestroomlijnde achterzijde sluit daardoor uitstekend aan in uw interieur, en verplicht u niet om de televisie in een hoekje of bij de muur te zetten.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@