Top

Philips 49PUS6482

25% Korting
  • Philips 49PUS6482
€ 999,00
745,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Koopt u in de periode van 30 juni t/m 31 augustus deze Philips TV én schrijft u een review, dan ontvangt u 50,- retour via Philips. Deze actie geldt alléén op aankopen in de actieperiode. U kunt uw aankoop t/m 10 september 2017 registreren. Klik hier voor meer informatie, de actievoorwaarden of om uw aankoop te registreren.

4K LED-TV met 49 inch scherm
De 49PUS6482/12 LED-TV van Philips heeft 4K Ultra HD-scherpte met de Pixel Plus Ultra HD-engine. Deze optimaliseert de beeldkwaliteit voor vloeiende beelden met ongelooflijk veel details en diepte. Geniet keer op keer van scherpere 4K-beelden met helderder wit en dieper zwart.

Ambilight-Technologie
De Ambilight functie bij deze TV laat actie, kleur en spanning nog meer uw woonkamer binnenkomen. De extra brede gloed van drie kanten geven uw scherm een breder beeld en een nog meeslepender kijkervaring.

Prachtige geluidskwaliteit
De tv-luidsprekers verwerken en optimaliseren het geluid uitstekend dankzij de DTS premium suite audioprocessor. Het resultaat is een Surround Sound beleving met een volle en diepe bas, en heldere dialogen zonder ruis of vervorming.

Google Play store en Philips app-gallery
De Google Play Store en de Philips app-gallery bieden meer dan het gewone aanbod TV-programma's zoals: een grote online collectie van films, TV, muziek, apps en games. Het geheugen van 16GB is uitbreidbaar, waardoor u nog meer vrijheid heeft om te kijken en doen wat u wilt.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@