Top

Asus VivoBook Max X541UA-DM1299T

Nieuw 2% Korting
  • Asus VivoBook Max X541UA-DM1299T
  • Asus VivoBook Max X541UA-DM1299T
  • Asus VivoBook Max X541UA-DM1299T
  • Asus VivoBook Max X541UA-DM1299T
  • Asus VivoBook Max X541UA-DM1299T
  • Asus VivoBook Max X541UA-DM1299T
€ 579,00
569,00


De stijlvolle, voor dagelijks computergebruik ontworpen ASUS VivoBook Max-serie laat u opvallen in de massa. ASUS VivoBook Max-serie laptops bieden een overweldigende multimedia-ervaring. ASUS-exclusieve technologieën zoals SonicMaster audio met ICEpower technologie, ASUS Splendid, en ASUS Tru2Life Video zorgen ervoor dat uw films en muziek tot leven komen.

Ongelooflijke ASUS SonicMaster audio

ASUS SonicMaster audio met ICEpower technologie geeft ASUS VivoBook Max-serie laptops kristalheldere geluidsweergave. VivoBook Max-serie laptops zijn voorzien van een 3W luidspreker met 24cc klankkast, en een speciaal transmissielijnontwerp om volle, diepe bassen en duidelijke vocalen te bieden. Bovendien zijn ze zorgvuldig afgesteld om u duidelijkere dialogen te geven en levensechte surround sound.

AudioWizard-geoptimaliseerde tuning

ASUS AudioWizard geeft u vijf audio-voorinstellingen (Muziek, Film, Gaming, Spraak en Opname), zodat u altijd de beste instellingen heeft, wat u ook doet. U kunt er eenvoudig tussen schakelen via de eenvoudige en intuïtieve interface van AudioWizard.

Pixelperfecte video

ASUS Tru2Life videotechnologie laat uw video's er fantastisch uitzien. Het optimaliseert op intelligente wijze elke pixel in het videobeeld om de scherpte en contrast te verhogen met 150%, zodat u zult genieten van de best mogelijke beeldkwaliteit - elke keer weer!

Oogbescherming dankzij ASUS Eye Care

De meeste LED-panelen stoten blauw licht uit - de belangrijkste oorzaak van maculadegeneratie en netvliesproblemen. De ASUS Eye Care-modus vermindert effectief het blauw licht-niveau met 33%, om lezen comfortabel te maken en gebruikers te beschermen tegen mogelijke vermoeide ogen en andere kwalen.

Compromisloze prestaties

ASUS VivoBook Max-serie laptops worden aangedreven door een 7e generatie Intel Core processor en krachtige Intel HD graphics. De laptops zijn dus klaar voor al uw dagelijkse computertaken en entertainment.

Lang meegaande SuperBatt accu

ASUS VivoBook Max-serie laptops hebben een SuperBatt accu die goed is voor maximaal 700 oplaadcycli - 3 maal zo lang als standaard accu's.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@