Top

OUTLET MODEL Samsung QE55Q7F - €200 RETOUR

32% Korting
  • OUTLET MODEL Samsung QE55Q7F - €200 RETOUR
  • OUTLET MODEL Samsung QE55Q7F - €200 RETOUR
€ 2.499,00
1.699,00


Samsung QE55Q7F 

Onze outlet modellen zijn modellen die even uit de doos zijn geweest of gekocht zijn door een klant en later zijn omgeruild. Bijvoorbeeld van klanten waarbij de aangeschafte TV toch te groot bleek in de woonkamer. En daar kunt u van profiteren!

Al onze outlet modellen zijn gecontroleerd, getest en werken naar behoren (en zijn onbeschadigd). Uiteraard zit er op deze producten gewoon twee jaar garantie.


De Samsung QE55Q7F maakt gebruikt van Samsung's nieuwste techniek: QLED. Dat betekent dat je met deze televisie geniet van honderd procent kleurvolume, levensechte beelden en prachtig contrast. Het strakke ontwerp van de QE55Q7F zorgt ervoor dat je tv goed staat in elke ruimte, en mooi aan de muur bevestigd kan worden. De QLED-techniek betekent dat het beeldscherm bestaat uit verbeterde Quantum dots, kleine nanokristallen die zorgen voor de meest zuivere kleuren en de helderste beelden. In combinatie met technieken als Q HDR 1500, Q Color en een Picture Quality Index van 3100 zorgt dit voor een prachtige en unieke kijkervaring. Je ziet elk detail van je favoriete film en de kleuren spatten haast van het scherm af.

Q SMART: ÉÉN AFSTANDSBEDIENING EN SMART HUB

Je bedient jouw tv én al je aangesloten apparaten met de universele One Remote Control van de Samsung QE55Q7F. Met de Smart Hub heb je al je entertainment en favoriete content binnen handbereik. Met de Smart View-app kun je ook gemakkelijk de tv via je telefoon bedienen: op die manier kun je tegelijk je serie kijken en verder bladeren door de content.

ALLE KABELS UIT DE WEG

Met de One Connect Box zijn losse kabels in het zicht ook verleden tijd, je hebt namelijk alleen nog de speciale 'Invisible Cable' nodig die naar de televisie gaat. De One Connect Box bevat namelijk alle aansluitingen en deze kun je gemakkelijk uit het zicht plaatsen.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@