Top

Polk T15 boekenplank speaker (zwart)

Nieuw
  • Polk T15 boekenplank speaker (zwart)
  • Polk T15 boekenplank speaker (zwart)
  • Polk T15 boekenplank speaker (zwart)
149,00


Polk Audio T-series
Breng het geluid van uw home entertainment systeem tot leven met de Polk Audio T-series. Een veelzijdige kruising tussen boekenplank,- en home theater speakers die als perfecte middenweg fungeert voor muziek van concert kwaliteit en de meeslepende sound van al uw films en games. De T-serie heeft zeer geschikte instapmodellen. Verrijk uw nieuwe leefruimte of huidige geluidsinstallatie met de eenvoudig te installeren luidsprekers en verbindt al uw AV-apparatuur via stereo, receiver of home theatre box. De zeer betaalbare T-serie bestaat uit klassiek vormgegeven speakers die zowel Dolby als DTS ondersteunen en in geen enkel interieur zullen misstaan.

Polk Audio T15 Home Theater / Boekenplankspeaker
Als u op zoek bent naar een kwalitatief goede en betaalbare luidspreker set voor uw huidige of nieuwe home cinema set up, dan biedt Polk Audio uitkomst met de T15 tweeweg boekenplank speaker. De T15 kent een frequentierespons van 60 Hz / 42 kHz, impedantie van 8 Ohm, gevoeligheid van 89dB en heeft een maximum vermogen van 100 Watt. Op het eerste gezicht oogt de T15 set degelijk en past met het stijlvolle zwart goed thuis in vrijwel iedere ruimte. Daarnaast beschikt de T15 over een sleutelgat ophangsysteem. Maar laat het uiterlijk u niet misleiden, want het minimalistische ontwerp van de T15 is gericht op de algemene luisterervaring. 

Zeer Degelijk Geluid
Voor luidsprekers uit het bouwjaar 2011 tot 2013 bevat de T15 luidsprekerset een aantal features die vandaag de dag nog steeds niet misstaan in uw home cinema setup. Zo is de T15 uitgerust met een 5.25-inch woofer en een 0.75-inch tweeter die beiden vervaardigd zijn uit polymeer composiet. Beide drivers bevinden zich in een magnetisch afgeschermde behuizing, wat samen met de front-firing baspoort voor een nauwkeurige spreiding van het geluid zorgt. Zowel de hoge als lage frequenties hebben een realistische geluidsweergave met kristalheldere kwaliteit. Zelfs bij een hoger volume.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over