Top

Polk T50 vloerstaande speaker (zwart)

  • Polk T50 vloerstaande speaker (zwart)
  • Polk T50 vloerstaande speaker (zwart)
  • Polk T50 vloerstaande speaker (zwart)
149,00


Polk Audio T-series vloerstaande luidspreker
Breng al uw home entertainment content tot leven met de nieuwe T-Series van Polk Audio. De productlijn bestaat uit een aantal component luidsprekers waarmee u uw gewenste home theatre installatie kan samenstellen. Verrijk uw kijk,- en luisterruimte met Polk’s eenvoudig te installeren vloerstaande luidsprekers en verbind al uw AV-apparatuur en stereo componenten. De scherp geprijsde T-Serie bestaat uit verschillende soorten luidsprekers die zowel Dolby als DTS geluidstechnieken ondersteunen. De klassieke vormgeving van de luidsprekers is makkelijk te integreren in uw leefruimte.


Polk Audio T50
Bent u op zoek naar vloerstaande luidsprekers met een betrouwbare prijs kwaliteitsverhouding? Polk Audio biedt uitkomst met de T50 vloerstaande drieweg luidspreker set. De T50 is een instapmodel van waaruit u in alle vrijheid kan uitbreiden met andere Polk Audio luidsprekers. Stel uw gewenste muziek of home cinema installatie samen met andere speakers uit de T-Serie. Met een afmeting 92.71 x 23.5 x 22.23 cm en stijlvolle zwart houten finish oogt de T50 zeer degelijk. De behuizing is van meubel kwaliteit en is een aanwinst voor ieder interieur. Met een frequentierespons van 34 Hz / 24 kHz en maximum vermogen van 150 Watt levert de T50 bovendien voldoende power voor al uw home cinema audio.

De T50 is uitgerust met een 6.5-inch mid/woofer, twee 6.5-inch bass radiatoren die vervaardigd zijn uit polymeer composiet en een 1-inch Silk Dome tweeter. De drivers bevinden zich in een magnetisch afgeschermde behuizing. Zowel de hoge als lage frequenties hebben een realistische geluidsweergave met kristalheldere kwaliteit. Zelfs bij een hoger volume. Daarnaast produceert de vloerstaande luidspreker set een verrassend krachtige bass, waarmee de algehele prestatie van de T50 zeer indrukwekkend is voor de prijsklasse.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over