Top

Beko DS7334 PX0

  • Beko DS7334 PX0
499,95
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Warmtepompdroger
A+ energie efficiëntie
Een A+ apparaat verbruikt 20% minder energie dan een identiek apparaat met energieklasse A.
Automatische anti-kreukfase
Deze functie zorgt ervoor dat het wasgoed door middel van zachte trommelbewegingen kreukvrij blijft.
Kinderbeveiliging
De optie kinderbeveiliging kan geactiveerd worden om te voorkomen dat kleine kindervingertjes de instellingen kunnen veranderen.
OptiSense®
Officiële partner van… ik kies zelf hoe ik mijn kleren wil drogen De OptiSense®-technologie in jouw Beko trommeldroger optimaliseert de droogcyclus, dus je hoeft niet te gissen hoelang het duurt voor je kleren droog zijn. 3 slimme sensors laten je kiezen hoe droog je je kleren wilt hebben en stoppen de droger zodra dat niveau van droogheid is bereikt. Vochtig of droog, jouw wil is wet... EcoGentle™
Officiële partner van… kleurrijke verschijningen De Beko EcoGentle™-technologie houdt in dat je kleding kunt drogen zonder de kleuren te laten vervagen of veel geld betaald voor het drogen.
Met een A+++ 10% lagere energieclassificatie bespaar je 73% op het energieverbruik in vergelijking met C-klasse geventileerde of condensormachines*. Drogen op een lagere temperatuur (60 °C met de EcoGentle™ warmtepomp in plaats van 110 °C met een AV-condensor) is bovendien vriendelijker voor je kleding. Als je kleren konden spreken, weten we zeker dat ze je zouden bedanken.* Testresultaten WD-fabriek
AquaWave-technologie
Officiële partner van… favoriete overhemden Het is altijd weer een moeilijke beslissing je favoriete overhemd in de trommeldroger te stoppen. Dankzij de AquaWave®-technologie van Beko hoef je je geen zorgen te maken. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die jouw wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. Dit geeft kledingstukken meer ruimte en mogelijkheden om droog te worden en zorgt ervoor dat jouw favoriete overhemd nog vele dagen meegaat.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over