Top

Beko DU7133 PX0

  • Beko DU7133 PX0
399,95
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Condensdroger
Automatische anti-kreukfase
Deze functie zorgt ervoor dat het wasgoed door middel van zachte trommelbewegingen kreukvrij blijft.
Kinderbeveiliging
De optie kinderbeveiliging kan geactiveerd worden om te voorkomen dat kleine kindervingertjes de instellingen kunnen veranderen.
OptiSense®
Officiële partner van… ik kies zelf hoe ik mijn kleren wil drogen De OptiSense®-technologie in jouw Beko trommeldroger optimaliseert de droogcyclus, dus je hoeft niet te gissen hoelang het duurt voor je kleren droog zijn. 3 slimme sensors laten je kiezen hoe droog je je kleren wilt hebben en stoppen de droger zodra dat niveau van droogheid is bereikt. Vochtig of droog, jouw wil is wet... AquaWave-technologie
Officiële partner van… favoriete overhemden Het is altijd weer een moeilijke beslissing je favoriete overhemd in de trommeldroger te stoppen. Dankzij de AquaWave®-technologie van Beko hoef je je geen zorgen te maken. Met behulp van een set peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon wordt een golfvormige beweging gecreëerd die jouw wasgoed zachtjes laat bewegen binnen in de machine. Dit geeft kledingstukken meer ruimte en mogelijkheden om droog te worden en zorgt ervoor dat jouw favoriete overhemd nog vele dagen meegaat.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over