Top

Humax Pure Vision Display 49" Zwart UHD-04916

Nieuw 19% Korting
  • Humax Pure Vision Display 49" Zwart UHD-04916
  • Humax Pure Vision Display 49" Zwart UHD-04916
  • Humax Pure Vision Display 49" Zwart UHD-04916
  • Humax Pure Vision Display 49" Zwart UHD-04916
  • Humax Pure Vision Display 49" Zwart UHD-04916
  • Humax Pure Vision Display 49" Zwart UHD-04916
  • Humax Pure Vision Display 49" Zwart UHD-04916
€ 549,00
445,00
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1


HUMAX  UHD-04916

De Pure Vision van HUMAX is een 49 Inch Display waar alle soft- en hardware nodig voor TV-ontvangst is weggelaten.  Hetzelfde geldt voor alle internet- en netwerkvoorzieningen.  Al deze opties zijn niet nodig omdat alles geregeld wordt door uw digitale/HDTV-ontvanger. De HUMAX Pure Vision is geschikt voor alle digitale mediabronnen die aangesloten kunnen worden via HDMI of USB. Denk hierbij aan een HUMAX ontvanger of andere HDTV-ontvanger, Blu-ray/DVD-speler, spelcomputer of mediaspelers.

4K Ultra HD Beeld.

Een HUMAX Pure Vision Display ondersteunt 4k Ultra High Definition (3840 x 2160 pixels). 4K Ultra HD is maar liefst 4x zo scherp als Full HD. Hierdoor krijgt u een waanzinnig scherp beeld met levendige kleuren en meer detail.

Altijd bij de tijd. 

De ontwikkelingen in de TV-branche gaan razendsnel. Voordat u het weet is uw nieuwe TV alweer verouderd. Wilt u bij de tijd blijven dan moet u dus geregeld een nieuwe TV kopen. De ontwikkelingen op gebied van HDTV-ontvangers gaan al net zo snel. En dat maakt een HUMAX Display extra interessant. Om bij de tijd te blijven hoeft u geen nieuwe TV aan te schaffen, maar uitsluitend een, vaak goedkopere, nieuwe HDTV-ontvanger of een ander product waarmee u uw Display weer upgrade naar de nieuwe mogelijkheden van dat moment. Immers, alle functionaliteiten voor ontvangst van TV, internetmogelijkheden, Smart-TV opties etc. worden geregeld via een ontvanger. U heeft uitsluitend een kwalitatief scherm nodig.

Aansluiten en kijken. Geen gedoe meer met zenders zoeken.

De installatie van de HUMAX Display is kinderspel. Sluit de Display aan op uw HDTV-ontvanger met de HDMI-kabel. Schakel beide apparaten in. Doorloop de 3 stappen in het installatiemenu. Selecteer de juiste HDMI-bron in het source menu en u heeft beeld. Dus geen gedoe meer met zenders zoeken, antennekabel aansluiten, netwerk instellen etc. De Pure Vision Display wordt geleverd met een overzichtelijke afstandsbediening met uitsluitend de noodzakelijk toetsen.

Van alle markten thuis.

Een HUMAX Pure Vision Display beschikt over 4 HDMI- aansluitingen en 3 USB-aansluitingen. Dat maakt de Display multifunctioneel. Naast uw HDTV-ontvanger voor het bekijken van TV sluit u ook moeiteloos een Blu-ray- of DVD-speler aan om films te kijken. Of wat dacht u van het bekijken van vakantievideo’s opgeslagen op een externe harde schijf? Ook muziek of foto’s opgeslagen op een USB-stick kunnen via de Display worden beluisterd/bekeken. Gamers kunnen helemaal hun hart ophalen met de HUMAX Display. Een game spelen op een groot, haarscherp scherm, wie wil dat nu niet?

Daarnaast beschikt de Display over stereo 2.1 geluid met een ingebouwde subwoofer. De Pure Vision Display is tevens voorzien van een optische uitgang (SPDIF) en HDMI ARC voor het aansluiten van een surround installatie. Middels HDMI CEC communiceert de HUMAX Pure Vision Display eenvoudig met andere aangesloten apparatuur.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@