Top

Marantz NR1506 Zwart

37% Korting
  • Marantz NR1506 Zwart
  • Marantz NR1506 Zwart
  • Marantz NR1506 Zwart
  • Marantz NR1506 Zwart
€ 599,00
375,00


De Marantz NR1506 AV-receiver zorgt voor een geweldige nieuwe dimensie op het gebied van surroundgeluid. Deze AV-receiver is voorzien van Dolby Atmos-surrounddecodering voor een adembenemend geluid waardoor u nog meer van de geavanceerde soundtracks van moderne films kunt genieten. De NR1506 AV-receiver is voorzien van zowel WiFi als Bluetooth-functionaliteit voor draadloos streamen. Daarnaast is de NR1506 voorzien van AirPlay, waardoor gemakkelijk uw favoriete nummers draadloos kunt afspelen vanaf je favoriete iOS-apparaat.

De NR1506 is uitgerust met zes HDMI-ingangen, waarvan er één handig op het voorpaneel is geplaatst. Het geavanceerde videogedeelte bestaat uit de nieuwste HDMI-specificaties voor weergave van 4K Ultra HD met full-rate 60 Hz video, 4:4:4 Pure Color-subsampling, 21:9 video-passthrough en 3D-content. Bovendien is de NR1506 HDCP 2.2-compatibel, een vereiste voor het afspelen van auteursrechtelijk beschermde 4K Ultra HD-content. De Marantz NR1506 is ook uitgerust met Audio Return Channel (ARC), waardoor je via één enkele HDMI-aansluiting audio vanaf je televisie kunt streamen zonder dat daarvoor een digitale audiokabel nodig is.

Verder ondersteunt de Marantz NR1506 ook HDR (High Dynamic Range) en Wide Gamut-kleuren, onderdelen van de BT.2020 4K Ultra HD-videospecificatie. De NR1506 is een 5.2-kanaals AV-receiver met een vermogen van 50 watt per kanaal. Het apparaat is uitgerust met een dubbele subwooferuitgang waarop twee kleinere subwoofers aangesloten kunnen worden voor een zeer stabiele respons. Twee subwoofers leveren een vloeiendere en gedetailleerdere bas zonder de pieken en dalen van een opstelling met één subwoofer.

Met behulp van de meegeleverde precisiemicrofoon en microfoonstander meet het Audyssey MultEQ-systeem bij installatie alle speakers in de thuisbioscoop, inclusief de subwoofer. Zo kan een optimale opstelling gecreëerd worden. De Marantz NR1506 kan bediend worden met de downloadbare Remote App Marantz 2015 AVR. De app is geschikt voor zowel iOS- en Androidtoestellen. Dankzij het slanke ontwerp beschikt de receiver over een stijlvol uiterlijk. De geborstelde metallic details geven en een dubbele bedieningsknop voor de volumeregeling geven de surround receiver een elegant uiterlijk.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over