Top

LG GBB59PZFZB

17% Korting
  • LG GBB59PZFZB
  • LG GBB59PZFZB
  • LG GBB59PZFZB
  • LG GBB59PZFZB
  • LG GBB59PZFZB
  • LG GBB59PZFZB
  • LG GBB59PZFZB
€ 599,00
499,00


De LG GBB59PZFZB is een ruime, staalkleurige koel-vriescombinatie met energielabel A++. Levensmiddelen blijven langer goed in de speciale zones voor fruit, groente, vlees & vis. Uw voedsel droogt niet uit doordat condens gelijkmatig wordt teruggebracht op het voedsel. En u hoeft deze koel-vriescombinatie nooit te ontdooien dankzij de NoFrost technologie.

Wat maakt de LG GBB59PZFZB uniek?
De LG GBB59PZFZB koel-/vriescombinatie is met energieklasse A++ bijzonder energiezuinig. En met een inhoud van 225 liter van het koelgedeelte en een inhoud van 93 liter van het vriesgedeelte heeft u voldoende ruimte om al uw etenswaren op te slaan.

De Inverter Linear Compressor van LG is een revolutionaire ontwikkeling voor de kern van de koelkast. De compressor zorgt voor tot 32% energiebesparing, eersteklas duurzaamheid en een optimale temperatuurcontrole om voedsel langer vers te houden.

NatureFRESH van LG bevat drie functies die helpen om voedsel langer vers te houden: FRESH Balancer, FRESH Converter en NatureFRESH Cooling.

Het handhaven van de juiste vochtigheidsgraad is de sleutel tot het vers houden van fruit en groenten in de koelkast. FRESH Balancer-lade van LG is uitgerust met een eenvoudige schakelaar die optimale luchtvochtigheid regelt voor de opslag van zowel fruit als groenten zodat deze langer vers blijven.

Verschillende voedingsmiddelen hebben verschillende temperaturen nodig om de versheid te behouden, maar krijgt u dat voor elkaar in één koelkast? LG heeft het antwoord: de FRESH Converter, een lade die u de juiste temperatuur laat kiezen voor het opslaan van zowel vlees, vis als groenten.

Het NatureFRESH Cooling System van LG circuleert koele lucht door meerdere openingen voor een meer gelijkmatige koeling in de koelkast. Met tot 76% beter koude luchtcirculatie in vergelijking met semi No Frost-systemen.

De nieuwe, verbeterde 2-staps opvouwbare schap vouwt zicht terug om plaats te maken voor allerlei items, waaronder grote potten en hoge flessen.

LG heeft één van de vriesladen vergroot om meer ruimte te creëren voor het opslaan van omvangrijke of grotere etenswaren.

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@