Top

LG 55EG9A7V

Nieuw 33% Korting
  • LG 55EG9A7V
  • LG 55EG9A7V
  • LG 55EG9A7V
  • LG 55EG9A7V
  • LG 55EG9A7V
  • LG 55EG9A7V
  • LG 55EG9A7V
  • LG 55EG9A7V
€ 1.499,00
999,00


LG 55EG9A7V

Perfect Zwart creëert Perfecte Kleuren
Perfecte Kleuren worden alleen zichtbaar in Perfect Zwart. Ervaar de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van de zelfoplichtende pixels van LG OLED TV.

Full HD voor revolutionaire helderheid en kleur
Full HD heeft een hoge resolutie die de beelddefinitie van HD-tv's verdubbelt en toont verzadigde kleuren en details. Daardoor geniet u van de allerbeste beeldkwaliteit en een nog prettiger kijkervaring. 

ULTRA Luminance
ULTRA-luminantie stuurt overstroom van donkere gebieden naar meer heldere gebieden om het contrast te verbeteren. Ervaar het vermogen van LG tv's om beelden weer te geven met een hoger contrast. Geniet van een beeld dat zo scherp en helder is als het echte leven. 

Verbeter elk beeld met Resolution Upscaler
Geniet van elk beeld met Resolution Upscaler van LG, een technologie die het beeld, ongeacht de kwaliteit ervan, verbetert en optimaliseert. 

WebOS 2.0 Smart TV
Ga nu aan de slag met het nieuwe besturingssysteem van LG Smart TV, het WebOS 2.0. Dit besturingssysteem maakt het gebruik van de TV zo eenvoudig mogelijk en vermijdt alle hindernissen die u maar kunt treffen op een entertainment-pad. Met de WebOS 2.0 kunt u snel en gemakkelijk schakelen tussen kanalen, apps of ander gewenste content, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan het besturen, en meer tijd kunt besteden om te genieten van uw eigen LG OLED TV. 

Grote kijkhoek
Dankzij de aard van het scherm behoudt het weergegeven beeld zijn heldere kleuren vanuit iedere kijkhoek. Zo geniet u van dynamische, levendige kleuren vanuit iedere positie ten opzichte van uw LG OLED TV. 

Een design voor ieder interieur
De reden van het ultra dunne design van deze TV is het feit dat OLED geen gebruik maakt van achtergrondverlichting. Deze TV past dankzij zijn extreem dunne ontwerp in ieder interieur.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over