Top

Beko DCU 7230 X

6% Korting
  • Beko DCU 7230 X
€ 319,00
299,00


Kreukvrij wasgoed met de Beko condensdroger

Heb jij er een hekel aan om je was uit de droger te halen en dan te zien dat het weer eens helemaal gekreukeld is? Dan is deze Beko condensdroger de ideale droogmachine voor jou. Hij bevat meerdere innovaties die jou het drogen daarnaast nog eens extra makkelijk maken.

Je was kreukvrij uit de droger

Het wil nog wel eens gebeuren dat je was flink gekreukeld uit de wasdroger komt. Dat wordt weer strijken... Als dit een klusje is dat je het liefst zoveel mogelijk vermijdt, dan raden we je aan de Beko DCU7230X eens te overwegen. Deze droger heeft namelijk een automatische anti-kreukfase. De droger maakt dan zachte trommelbewegingen, waardoor je was zo kreukvrij mogelijk blijft.

De zachte behandeling van Aqua Wave technologie

Beko heeft een technologie ontwikkeld die Aqua Wave heet. Dit zorgt ervoor dat alle kleding die je in de condensdroger stopt ook met de grootste voorzichtigheid wordt behandeld. Dankzij speciale peddels en een trommelpatroon dat hiervoor is ontwikkeld kan jouw was in deze machine zachtjes bewegen. Op deze manier wordt slijtage van de was voorkomen.

Ook veilig voor kindervingertjes

Kinderen vinden het prachtig om die mooie apparaten van hun ouders eens van dichtbij te bekijken. Als daar dan ook nog eens knopjes op zitten is dat helemaal mooi! Vandaar ook dat deze droogmachine is uitgerust met speciale kinderbeveiliging. Als je deze optie aanzet kunnen je kinderen niet zomaar een instelling gaan veranderen of de droger per ongeluk aanzetten.

Een machine die meedenkt

Deze droger maakt het je makkelijk om het juiste programma te selecteren. Je kiest gewoon hoe droog je jouw was wilt hebben en de Beko DCU7230X gaat aan de slag. Is dan het niveau van droogte bereikt dat jij goed genoeg vindt, dan stopt de machine direct. Zo hoef je niet te gaan gissen hoe lang het gaat duren voordat je was voldoende droog is. Deze OptiSense technologie is een van de vele innovaties waar Beko bekend om is.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over