Top

Siemens TE653311RW EQ.6 PLUS S300

6% Korting
  • Siemens TE653311RW EQ.6 PLUS S300
€ 799,00
749,00


De Siemens TE653311RW espresso volautomaat

Deze Siemens TE65331RW behoort tot de premium EQ6 Plus lijn, de meer luxe versie van de EQ6. Hij heeft een luxe display, maakt specialiteiten met één druk op de knop, biedt de mogelijkheid om favorieten op te slaan, bereidt de espresso met een constante zettemperatuur, heeft een waterfilter voor o.a. extra goede smaak en biedt de mogelijkheid om 2 kopjes tegelijk te zetten. Dit model kenmerkt zich doordat hij tot de 300 serie behoort, de variant binnen de EQ6 Plus met relatief minder extra's, al is hij nog steeds van alle gemakken voorzien. 

Van een simpele bediening naar een unieke ervaring: het coffeeSelect Display

De perfecte koffie-ervaring begint bij het overzichtelijke display waarmee gemakkelijk een keuze kan worden gemaakt uit de rijke selectie aan internationale koffie- en melkspecialiteiten.

Ideale temperatuur voor maximale aroma: sensoFlow System

De koffie moet op de juiste temperatuur worden bereid zodat het aroma helemaal vrijkomt. De ideale zettemperatuur voor een perfecte espresso ligt tussen 90 °C en 95 °C. Bij een te lage zettemperatuur komt slechts een deel van de smaak vrij in de koffie, bij een te hoge zettemperatuur krijgt de koffie een verbrande smaak. De EQ volautomatische espressomachine met sensoFlow System - de enige ter wereld in zijn soort - verhit het water altijd tot de juiste temperatuur en houdt die temperatuur aan gedurende het hele zetproces. Professionele technologie die zorgt voor een professionele espresso.

Voor extra sterke koffie: aromaDouble Shot

Extra sterke koffie met vol behoud van aroma - dankzij de innovatieve functie aromaDouble Shot. Met de functie aromaDouble Shot zorgen twee processen, malen en zetten, consistent voor het beste aroma. Dit automatische proces houdt de bittere nasmaak weg: minder water betekent minder bitter.

Individueel bepaalde hoeveelheid: individualCup Volume

Met de individualCup Volume functie kun je de standaardinstellingen voor "klein", "medium" en "groot" op vijf verschillende hoeveelheden instellen.

Flexibiliteit, wat je ook drinkt: Koffie-uitloopopening in hoogte verstelbaar

Of je nu even pauze neemt om een klein kopje espresso of een flink glas latte macchiato te drinken, je kunt de hoogte van de uitloopopening perfect aanpassen aan de hoogte van de kop. Zelfs een 15 cm hoog macchiatoglas past gemakkelijk onder de koffie-uitloopopening.

Het ultieme genot met één druk op de knop: oneTouch functie

Welke koffiespecialiteit je ook wenst - latte macchiato, romige cappuccino of extra sterke espresso - de oneTouch functie zorgt ervoor dat jouw koffiemachine je puur koffiegenot brengt met slechts één druk op de knop - gemakkelijker kan het niet. Het systeem maakt de koffie- en melkspecialiteiten automatisch en precies zoals je ze wilt hebben.

Eindelijk een maling met een vollere smaak: ceramDrive

De hoogwaardige ceramDrive molen maalt de koffiebonen uiterst gelijkmatig waardoor alle verschillende smaken tijdens het zetten tot ontwikkeling komen - voor een uitzonderlijk aromatische koffie. Aangezien keramiek, in tegenstelling tot stalen molens, nagenoeg niet slijt, kun je gegarandeerd lang genieten van koffie van hoge kwaliteit.

Automatisch uitschakelen van de stroomtoevoer: zeroEnergy Auto-off

Met de steeds maar stijgende kosten voor energie wordt energiebesparende technologie steeds belangrijker. De zeroEnergy Auto-off functie schakelt het apparaat automatisch uit, na een vooraf ingestelde tijd en zorgt zo voor een efficiënte energiebesparing.

Genieten van elke kop weer: De 15.000 koppen garantie

Het ultieme genieten van koffie gecombineerd met state-of-the-art technologie - dat is waar de 15.000 koppen garantie om draait. Met deze garantie belooft Siemens steeds hoge prestaties en perfecte koffie - van de eerste kop tot de 15.000-ste.

Iedere keer schoon water: singlePortion® Cleaning

De eenvoudige singlePortion® Cleaning functie reinigt alle leidingen in jouw apparaat na elke kop koffie.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@