Top

LG 49LF630V

22% Korting
  • LG 49LF630V
€ 899,00
699,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Informatie over LG 49LF630V

Haal een complete smart LED-televisie in huis met de LG 55LF630V! Het is een 49 inch (124 cm) televisie met Full HD (1080p). De beelden worden dus haarscherp weergegeven voor de perfecte beleving van perfecte beeldkwaliteit. Bovendien kan je de beeldscherminstellingen naar je persoonlijke voorkeur aanpassen met Picture Wizard II. Ook het geluid wordt geoptimaliseerd met Clear Voice II. De bediening van de televisie is eenvoudig dankzij de door LG ontwikkelde WebOS 2.0 en Launcher.

Pluspunten LG 49LF630V

  • Full HD LG smart televisie
  • Beeld naar persoonlijke voorkeur aanpassen met Picture Wizard II
  • Stemgeluid wordt geoptimaliseerd met Clear Voice II 
  • WebOS 2.0 besturingssysteem
  • Schakel snel en simpel tussen apps met Launcher

Full HD beeldkwaliteit

Full HD

De beeldkwaliteit van de LG 49LF630V laat niets te wensen over. De tv beschikt over een Full HD (1080p) beeldscherm. Zo heb je geen last van haperingen en heb je altijd haarscherpe kwaliteit. Niet alleen live televisie wordt weergegeven in deze hoge kwaliteit. Als je een blu-ray speler, digitale fotocamera of een spelcomputer aansluit via HDMI dan kun je nog steeds genieten van heldere beelden van hoge kwaliteit.

Picture Wizard II

De tv heeft standaard instellingen voor de beeldkwaliteit. Maar het kan natuurlijk altijd dat je bepaalde voorkeuren hebt wat betreft beeld. Dat is geen probleem met de LG 49LF630V. Je kunt namelijk via Picture Wizard II zelf de instellingen beheren voor bijvoorbeeld het zwartniveau, kleur, contrast, scherpte en backlight niveaus.

Clear Voice II

Kun je soms ook niet goed horen wat er gezegd wordt omdat er teveel omgevingsgeluid is in een film, serie of tv-programma? Je moet je onwijs goed concentreren om te horen wat er gezegt wordt en verstaat dan alsnog de helft niet. De LG 49LF630V heeft de perfecte oplossing voor jou! De Clear Voice II functie optimaliseert de balans tussen omgevingsgeluid en stemgeluid zodat jij nooit meer hoeft te missen wat er nou precies gezegd werd..

WebOS 2.0 besturingssysteem

Tweakers noemt het, het beste besturingssysteem voor televisies dat er te koop is. WebOS 2.0 is een simpel en snel systeem. In combinatie met Launcher maakt het een aangename tv in de bediening. Deze functie maakt het namelijk mogelijk om met één druk op de knop tussen verschillende applicaties te schakelen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over