Top

B&W P3 series 2

  • B&W P3 series 2
149,00
Verwachte levertijd: 1 werkdag


P3 combineert loepzuivere audioprestaties met maximale draagbaarheid. Deze lichte, slimline hoofdtelefoon past perfect op uw hoofd en is opvouwbaar, zodat u hem gemakkelijk in uw zak of in de harde beschermhoes kunt bewaren. En dankzij technologische innovaties die vervorming tot een minimum beperken, produceert hij een opmerkelijk natuurlijk en gedetailleerd geluid, ongeacht wat u aan het doen bent.

Driver-unittechnologie

Door het ontwerp van de driver-units van de P3 levert deze compacte hoofdtelefoon een zeer natuurlijk geluid. We hebben de plaats van de aansluitpunten veranderd, zodat de luchtstroom rond de driver-units uniform is, hetgeen een meer lineaire beweging oplevert. Daarnaast hebben we een uniek dempingssysteem geintroduceerd dat voor de optimale balans tussen stijfheid en flexibiliteit zorgt.

Opvouwbaar ontwerp

P3 is een draagbare hoofdtelefoon voor dagelijks gebruik. De hoofdtelefoon is opvouwbaar en past zo gemakkelijk in een jaszak. Ook kunt u hem in de speciale, harde beschermhoes bewaren, zodat u niet bang hoeft te zijn dat hij in uw rugzak, handtas of bagage beschadigd raakt.

Akoestische stof

De oorkussens van de P3 hebben meer te bieden dan men op het eerste oog zou zeggen. De speciaal ontwikkelde stof over de kussens zorgt voor akoestische transparantie in het midden en vormt tegelijkertijd een perfecte afdichting rond de rand voor betere bastonen en geluidsisolatie. De kussens zijn gemaakt van warmtegevoelig schuim dat zich naar de vorm van uw oren zet, waardoor ze na verloop van tijd comfortabeler worden en de geluidskwaliteit verbetert.

Natuurlijke geluidskwaliteit

Perfecte geluidsweergave was van meet af aan onze missie. Hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins zijn ervoor ontwikkeld om de geluidsweergave die de artiest en de geluidstechnici in de studio voor ogen hadden zo goed mogelijk te benaderen.

Made for iPhone

De kabel van de P3 is voorzien van een afstandsbediening-/microfoonfunctie, waardoor deze hoofdtelefoon naadloos aansluit op uw iPhone. De kabel is gemakkelijk te verwisselen, waardoor de P3 ook compatibel is met alle andere mobiele telefoons en MP3-spelers.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over