Top

Pioneer PD-10-S

10% Korting
  • Pioneer PD-10-S
  • Pioneer PD-10-S
€ 299,00
269,00
Verwachte levertijd: 2 werkdagen


Deze SACD-speler heeft Direct Construction en Separate Shield Structure. Het schild isoleert het audio-gedeelte van het voeding-gedeelte waardoor de transmissie door het kortste en eenvoudigste pad gaat. Dat vermindert ruis en distortion en zorgt voor kristalheldere audio.
Daarboven wordt er gebruik gemaakt van Hi-bit DSP technologie waardoor de PD-10 meer precisie en een betere verwerkingssnelheid voor meer nauwkeurigheid garandeert.

De speler is compatibel met Direct Stream Digital (DSD) audiobestanden - het optimale formaat voor het opslaan van extreem hoge resolutie audio op SACD.

De USB-poort aan de voorkant laat het toe om direct toegang te krijgen tot alle muziekbestanden die op een USB memory stick zijn opgeslagen (MP3, MPEG-4, WMA). Sound Retriever maakt een significant verschil in het verbeteren van de audiokwaliteit van gecompresseerde audiobestanden zodat je nauwkeurigheid krijgt vergelijkbaar met dat van een CD. Pure Audio Listening mode zorgt voor onfeilbare analoge geluidsreproductie.

Dit model is beschikbaar in het zilver (S) en in het zwart (K).


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over