Top

Pioneer S-ES21-CR-K + Pioneer S-ES2-LR-K (Complete set)

  • Pioneer S-ES21-CR-K + Pioneer S-ES2-LR-K (Complete set)
249,00
Verwachte levertijd: 1 dag


Complete set!! Center en achter speakers + vloerstaande speakers! Op voorraad!!!

Pioneer S-ES21-CR-K Zwart
(Center en Achter Speakers)

De Pioneer S-ES21-CR-K biedt een geweldige oplossing voor wie op zoek is naar een fantastisch luidsprekerpakket zonder een beroep te moeten doen op een subwoofer. Dit pakket bestaat uit twee hoge luidsprekers met een grote woofer van 16 cm, twee surroundluidsprekers die op de muur gemonteerd kunnen worden en een centrale luidspreker met magnetisch schild.

De woofer wordt ondersteund door een “dubbele” passieve radiatorconus. Deze extra conus van 16 cm dreunt mee met de woofer. Op die manier krijg je 20 % meer bas te horen, terwijl ook de vervorming gereduceerd wordt. Met de centrale luidspreker voor je en de satellietluidsprekers achter je wordt je favoriete films bekijken een echte surround sound-belevenis.

Pioneer S-ES2-LR-K (per paar)
De 91 cm hoge Pioneer S-ES2-LR-K is een zuilluidspreker met een woofer
Conus van 16 cm, een midrangeConus van 16 cm en een tweeterConus van 5,2 cm. Met een vermogen van 150 watt hebben de speaker ruim voldoende kracht om je kamer te vullen met bioscoop geluid. De woofer wordt ondersteund door een dubbele passieve radiatorconus. Het meetrillen van de extra conus zorgt ervoor dat de Pioneer S-ES2-LR-K 20% meer bas weergeeft. Daarnaast zorgen de midrangeConus en de tweeter.
Conus voor de overige klanken. De houten behuizing zorgt ervoor dat het geluid helder en natuurgetrouw wordt weergegeven. Samen met de Pioneer S-ES2-CR-K creëer je een volwaardig 5.1 geluid. Op die manier wordt film kijken helemaal een beleving.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over