Top

NAD D1050 USB DAC

  • NAD D1050 USB DAC
549,00
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 8


NAD D1050 USB DAC

Ervaar de magie van D 1050 DAC van NAD

De NAD D 1050 USB Dac is de beste manier om computer audio met uw hifi-set te verbinden. Zowel de digitale als de analoge circuits zijn sterk geoptimaliseerd en gebaseerd op technieken die NAD de afgelopen 40 jaar heeft ontwikkeld.

De digitale inputs komen tegemoet aan de vele digitale bronnen die in deze tijd worden gebruikt. Zo is de D 1050 van NAD voorzien van 2 digitaal coaxiale inputs en 2 optische inputs. De USB-ingang is heel bijzonder; de asynchrone modus maakt gebruik van de D-1050's hoge precisie klok om de uitgang van het aangesloten USB-apparaat op de laagst mogelijke jitter te controleren. Uiteraard ondersteunt de D 1050 van NAD ook USB Audio Codec 2.0, waardoor 192kHz signaaloverdracht mogelijk is.

Naast de mogelijkheid om digitale bronnen perfect via uw hifi systeem weer te geven, heeft de D1080 USB DAC ook een hoofdtelefoonuitgang met een eigen volume bediening. Dit om ervoor te zorgen dat u ook in hoge kwaliteit van uw digitale bestanden kunt genieten, wanneer u een keer in alle rust wilt luisteren zonder dat uw omgeving hier last van heeft.

Een zeer geavanceerde DAC voor een betaalbare prijs. Overtuig uzelf!

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@