Top

NAD VISO 1 AP (wit)

  • NAD VISO 1 AP (wit)
599,00
Verwachte levertijd: 1 dag


De NAD Viso 1 AP is een geüpdatet versie van de NAD Viso 1. Wat is anders aan de Viso 1 AP? Het geïntegreerde dock is verwijderd. Een IOS uitgerust apparaat is nu makkelijk via een USB kabel te verbinden aan de achterzijde van de NAD Viso 1 AP. Tevens is AirPlay toegevoegd aan de Viso 1 AP, waar de oude versie niet over beschikte. Een ideale toevoeging voor IOS apparaat gebruikers.

Op technisch vlak heeft de NAD VISO 1 AP heel wat bagage. Mede dankzij het ingenieus versterker techniek, dat ook gebruikt wordt in de NAD M2 versterkers. Met een subwoofer van 50 watt en 2 keer 15 watt voor de mid/hoog, is de Viso 1 AP een echte krachtpatser. Op de achterzijde van de Viso 1 AP, is een optische ingang die 96k/24 bit ondersteunt te vinden. Zo kan de Viso 1 AP prima dienst doen voor het aansluiten van uw Sonos, Squeezebox, of andere mediaplayers. Tevens is de NAD Viso 1 AP ook voorzien van component uitgang, waardoor u uw foto’s en video’s in 720 P signaal naar de tv worden gezonden.

Via APT-X ondersteunende Bluetooth, kunt u op afstand verbinding maken met muzieksysteem. APT-X is een optionele codec die lossless muziek via BT kan streamen. Tevens beschikt de nieuw Viso 1 AP over Airplay.

Al met al is de NAD Viso 1 AP , een mooi compact design muzieksysteem met een uitstekende audio kwaliteit weergave.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over