LG BP250
LG BP250

BLU-RAY (HIGH DEFINITION) Het grote voordeel van een Blu-ray speler ten opzichte van een traditionele dvd-speler is de hogere beeldkwaliteit. De Blu-ray speler kan namelijk HD (high definition) bee...

Standaard levertijd

1 werkdag

EAN

8806087225600  

€ 79,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
BLU-RAY (HIGH DEFINITION)
Het grote voordeel van een Blu-ray speler ten opzichte van een traditionele dvd-speler is de hogere beeldkwaliteit. De Blu-ray speler kan namelijk HD (high definition) beelden weergeven. Aangezien steeds meer lcd en plasma tv's deze hogere resolutie aankunnen is de Blu-ray speler een goede combinatie voor het afspelen van films in HD (1920x1080). Geniet thuis van superieur entertainment met Blu-ray discs die meer dan twee keer de resolutie van standaard-DVD's hebben, en daarnaast natuurlijk een superieur geluid.

FULL HD UP-SCALING VOOR DVD'S
Bij Full HD-upscaling (1080p) wordt het beeld van de DVD uitgevult naar een hogere resolutie dan het originele beeldformaat. De beeldkwaliteit van uw DVD's wordt hierdoor zelfs beter dan een reguliere DVD speler op een Full HD-scherm weergegeven.

EXTERNE HARDE SCHIJF CONNECTIE
Foto’s, muziek en films zijn gemakkelijk toegankelijk op je externe Hard Disk Drives (HDD). LG Smart 3D Blu-ray™ Player biedt langere afspeelmogelijkheden met externe opslagapparaten.

HDMI-INGANG
Sluit 'High Definition"-apparaten, zoals een gameconsole of Blu-Ray speler, aan op de HDMI-poort(en) voor een echte high-definition multimediabeleving.

LG BP250. Soort apparaat: Blu-Ray speler, Kleur van het product: Zwart. Optische drive type: BD,BD-R,BD-RE,BD-ROM,CD,CD-R,CD-RW,DVD,DVD+R,DVD+RW,DVD-R,DVD-ROM,DVD-RW, Playback disc formaten: Blu-Ray-audio, Blu-Ray-video, Cd-audio. Ondersteunde video-modi: 1080p. Ingebouwde audio decoders: Dolby Digital,Dolby Digital Plus,Dolby TrueHD,DTS,DTS 2.0,DTS-HD Master Audio. Ondersteunde videoformaten: AVC,H.264,MKV,MPEG1,MPEG2,MPEG4,VC-1,XVID, Ondersteund audioformaat: AAC,FLAC,LPCM,MP3,WMA, Ondersteund beeldformaat: GIF,JPG,PNG
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.