Top

B&W 683 S2 - Wit

  • B&W 683 S2 - Wit
749,00
Verwachte levertijd: 1 dag


B&W 683 S2

De 683 S2 is de grootste luidspreker in de 600-serie.
Zijn imposante prestaties en prijs-kwaliteitverhouding maken hem ideaal voor hoogwaardige stereo en home theater-toepassingen in grotere ruimtes.

VLOERLUIDSPREKER  VOOR VEELEISENDE MUZIEKLIEFHEBBERS ENGROTE HOME CINEMA'S
  • Prachtig geluid en dynamiek, zelfs in grotere ruimtes 
  • FST-middenspeakers zijn ideaal voor stemmen en instrumenten 
  • Echte driewegsconstructie met twee 6,5'' basspeakers
  • Slank en discreet ontwerp
  • Veel combinatiemogelijkheden voor zowel films als muziek
De 683 S2 is het topmodel uit de 600-serie: een grote en zware vloerluidspreker die zelfs het meest kritische geluid superieur weergeeft. De twee nieuwe 6,5'' basspeakers met aluminium membraan geven filmexplosies en live drumsolo's weer met zoveel vermogen dat je middenrif ervan gaat trillen - maar de 683 S2 is meer dan zomaar een krachtige luidspreker.

Bowers & Wilkins' unieke randloze ' FST-middenspeakers en de nieuwe tweeter met Nautilus-ontwerp zorgen ervoor dat je ookaltij de allekleinste details hoort of je nu keihard uit je dak gaat op maximaal volume, of's avonds meteen goed glas wijn rustig op de bank naar een nieuwe jazzplaat luistert.

Met de 683 S2 en een bijpassende versterker hoef je nooit meer bang te zijn dat je te weinig dynamiek hebt, op welk volume je ook luistert. En als zelfs dat nog niet genoeg is - of als je een erg grote kamer hebt - kun je natuurlijk altijd nog een aparte subwoofer bijplaatsen,zoals een van ASW-modellen van B&W zelf

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten