Top

B&W 685 S2 - Wit

  • B&W 685 S2 - Wit
325,00
Verwachte levertijd: 1 dag


B&W 685 S2

De 685 S2 is een compacte kwaliteitsluidspreker met een indrukwekkend groot en mooi geluidsbeeld voor muziek en films. Als je echte hifi wilt zonder dat je woonkamer vol staat met luidsprekers, is diti een perfecte oplossing.

KWALITEITSLUIDSPREKER MET GEAVANCEERDE TECHNIEK, MASSIEF  GELUID EN EINDELOZE MOGELIJKHEDEN


  • Schitterende allround-prestaties voor muziek en films
  • Veel vermogen en bas voor een compact model
  • Kan op een statief, in een kast ofaan de muur worden
  • Vriendelijk voor je versterker 
  • Veel combinatiemogelijheden voor zowel films als muziek
De 685 S2 is een compacte kwaliteitsluidspreker met een indrukwekkend open en driedimensionaal geluidsbeeld. Hij is de perfecte oplossing voor een compact stereo- of home cinema-systeem met echt goed geluid. De 685 S2 kan op een kast staan of aan de muur hangen, maar hij komt pas echt tot zijn recht op een goed statief.

Ondanks de betaalbare prijs is de 685 S2 uitgerust met meer dan genoeg Bowers & Wilkins-features, zoals een tweeter met Nautilus-ontwerp en sandwichmenbraan in aluminium, Flowport-reflexpoort en een 6,5'' bas-/middenspeaker met gevlochten kevlarmembraan en antiresonatiepinnen. Alle geavanceerde techniek draagt bij aan een geweldig geluidsbeeld, of je nu naar rock klassiek of filmgeluid luistert.

Zijn enorm populaire voorgangerheeft test na test en prijs na prijs gewonnen, waaronder de prestigieuze EISA Awart. Dat geeft wel aan hoe hoog de lat lag voor de 685 S2. En je kunt hem natuurlijk nog steeds uitbreiden met een compacte B&W ASW-subwoofer voor een nog betere basweergave
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over