Top

Van Den Hul HDMI 2.0 FLAT SE 2M

  • Van Den Hul HDMI 2.0 FLAT SE 2M
62,50
Verwachte levertijd: 1 dag


DE VDH HDMI FLAT SE ( HALOGEENVRIJ )
Naar aanleiding van de laatste specificaties die door de officiële HDMI- organisatie zijn gepubliceerd  zijn wij trots om de VDH HDMI Flat SE , een nieuwe hoogwaardige , platte vormige , HDMI-kabel die volledig compatibel met de standaard High Speed ​​voor een lengte tot 3 meter .
 
De HDMI Flat SE is een speciale editie van onze HDMI Flat HEAC . We waren in staat om de kosten aanzienlijk te verminderen vergeleken met de "normale " HDMI Flat HEAC. Geen Redmere chip is meer nodig en we kunnen werken met AWG 28 strengen van vertind hoge zuiverheid Oxygen Free Copper . Het nadeel is uitsluitend mogelijk tot 3,0 meter lengte . In het geval een langere lengte nodig is of wanneer u liever de AWG 26 verzilverde strengen van hoge zuiverheid Oxygen Free Copper , is de VDH HDMI Flat HEAC een betere optie.
 
De VDH HDMI Flat SE beschikt over :
 
Volledig compatibel met de High Speed ​​-en Ethernet- specificatie HDMI ™ voor een lengte tot 3,0 meter .
Ondersteunt scherm resoluties tot 4096 x 2160 ; gegarandeerd voor lengtes tot 3,0 m .
Hoogwaardige HDMI ' Type A ' connectors met zware vergulde contacten zorgen voor solide en betrouwbare verbindingen .
High - density - gecoate Oxygen Free Copper geleiders garandeert minimale signaal verzwakking .
In aanvulling op de kabel HULLIFLEX ® jas, de interne geleiders ' speciale coating zorgt voor extra bescherming tegen agressieve milieu-omstandigheden .
 
Milieuvriendelijk en duurzaam :
 
De VDH HDMI Flat SE mauve gekleurd jack is gemaakt van onze robuuste , halogeenvrije , HULLIFLEX ® .
HULLIFLEX ® zorgt voor stabiliteit op lange termijn van de mechanische en elektrische eigenschappen van de kabel. Het is bijvoorbeeld chemisch gesloten , het beschermen van de leads binnen tegen invloeden van buitenaf . Het is ook milieuvriendelijk , zowel in de productie als tijdens het gebruik ervan, als na vele jaren trouwe dienst : Zelfs na verwijdering in een verbrandingsoven worden verbrand zonder dat schadelijke gassen of giftig afval oplevert .
 
Flat vormige :
Met de HDMI-standaard en het enorme digitale data doorvoersnelheid van maximaal 10,2 Gigabit per seconde
Het resultaat is een hogere signaal integriteit (vooral bij grotere kabels ) , wat zich vertaalt in uitstekende digitale video-en geluidskwaliteit . De platte vorm zorgt ook voor extra mechanische flexibiliteit en uitgebreide opties in architectonische vriendelijke installatie , zoals het uitvoeren van de kabel door plint .
 
Verkrijgbaar in diverse lengtes : 1 , 1.5 , 2 en 3 meter .
 
Biedt uitzonderlijke prestaties en waar voor uw geld , levert De VDH HDMI Flat SE heldere scherpe beelden , accurate kleuren definitie , levendig contrast en een oneindigheid van fijne details tot aan de hoogste video- resoluties. Geluid op elk gewenst digitaal formaat is weergaloos

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over