Top

Denon Envaya DSB200WT

52% Korting
  • Denon Envaya DSB200WT
  • Denon Envaya DSB200WT
€ 199,00
95,00
Product is niet meer leverbaar


Denon Envaya

PORTABLE DENON SOUND VOOR ELK MOBIEL APPARAAT

Zo gemakkelijk mee te nemen als een portemonnee, zo stijlvol als een maatpak, en met bijpassende opvallende kleurencombinaties: Denons nieuwe Envaya is de echte nieuwe must-have van dit seizoen. Het gepersonaliseerde ontwerp wordt in een hoogglans witte en matzwarte uitvoering geleverd. Daarnaast kan de gebruiker uit maar liefst vier kleuren stof kiezen: Lunar, Sunset, Fandango en Indigo. Een speciale kleur voor iedere gelegenheid.

De speaker geeft complete muziekcollecties weer in prachtige cd-kwaliteit en is uitgerust met volledige draadloze Bluetooth-compatibiliteit. In combinatie met apparaten die aptX® ondersteunen is lossless audio-overdracht gegarandeerd voor een fenomenale geluidskwaliteit. De Envaya kan bovendien onderweg worden gebruikt voor het kijken van films. De ongelofelijke lage latentie van slechts 32ms zorgt ervoor dat er geen asynchroon verloop tussen audio en beeld voorkomt zoals bij andere modellen vaak het geval is. NFC-apparaten hoeven alleen maar in de buurt van de Envaya te worden gehouden om automatisch te worden gekoppeld. En om het proces nog verder te vereenvoudigen, onthoudt de Envaya alle Bluetooth-modellen voor toekomstige koppeling. Met het oog op ultieme aansluitflexibiliteit is de speaker ook nog eens voorzien van een extra ingang.

De draagbare Envaya Bluetooth-speaker is uitgerust met twee door Denon ontwikkelde 57mm full-range drivers die garant staan voor een fantastische audiokwaliteit. De 100mm passieve radiator zorgt daarnaast voor een diepe en strakke basrespons. Met de geavanceerde en gepatenteerde Denon Digital Sound Processing, Denons eigen versterkingstechnologie en uitgebreide Europese klankafstemming, kan de gebruiker erop vertrouwen dat de Envaya de befaamde geluidskwaliteit van Denon volledig eer aandoet.

De speaker is bijzonder gemakkelijk draagbaar en uitgerust met een oplaadbare batterij met een gebruiksduur van tien uur. Onderweg kan de Envaya via de USB-poort iedere smartphone of tablet opladen. De speaker is verder voorzien van een geïntegreerde innovatieve standaard en kan waar dan ook worden neergezet. De standaard komt te voorschijn zodra de gebruiker op de achterkant van het apparaat drukt. De rubberen basis aan de onderkant zorgt voor optimale stabiliteit.

En mochten gebruikers toe zijn aan een beetje rust, dan bergen ze de Envaya gewoon op in de optionele neopreen tas die het apparaat zelfs in de ruigste omgevingen beschermt tegen krassen en stoten. Voor ultiem gemak is de tas voorzien van een extra vakje voor het veilig opbergen van een telefoon, mp3-speler en andere accessoires (zoals een USB-kabel).
 
Streamen in cd-kwaliteit
Bluetooth ® aptX ® Low Latency audio streaming maakt de Envaya ideaal voor het luisteren naar muziek, het kijken naar films, tv of video, of voor gaming. aptX ® is een hogere kwaliteit Bluetooth streaming, gelijk aan CD kwaliteit streaming - alsof u verbonden bent met de luidspreker via een audiokabel. Bovendien levert de nieuwste aptX ® Low Latency streaming cd-kwaliteit met een totale end-to-end latentie van slechts 32 milliseconden (ms); veel minder dan de standaard Bluetooth-latentie van dan 150 ms (+ /-50ms). Dit elimineert direct de gebruikelijke beeld- en geluidsvertraging zoals 'lip-sync' problemen, die inherent zijn aan standaard Bluetooth streaming.

Eenvoudige draadloos verbinden 
‘NFC pairing’ laat de gebruiker met elk NFC ingeschakeld Bluetooth-audio-apparaat eenvoudig verbinden, voor een automatische koppeling zonder een toets in te drukken. Met de ‘multipoint’ functionaliteit kunnen maximaal drie apparaten tegelijk met de Envaya gekoppeld worden, om het delen van muziek onder vrienden mogelijk te maken; de speaker speelt dan één audiostream tegelijk, er kan worden overgeschakeld naar een andere audiostream zodra de huidige gebruiker zijn muziek pauzeert.
Buitengewone geluidsweergave
De geluidsweergave van de Envaya is vele malen beter die van een normale compacte luidspreker. Dit komt mede door de dual 'oversized' op maat ontwikkelde drivers met een grote passieve bass radiator. Prestaties zijn afgestemd met vijf geavanceerde on-board gepatenteerde technologieën voor signaalverwerking die 'intelligent' de best mogelijke geluidsprestaties leveren vanaf elke aangesloten bron: 

  •          MaxxBass ® verwerking creëert een virtuele subwoofer, het reproduceren van een diepe natuurlijke klinkende low end extension, tot 1,5 octaven onder het werkelijke fysieke vermogen van de drivers. 
  •          MaxxTreble ™ verbetert en verlengt hoogfrequente details en helderheid, voor scherpe adembenemende weergave van digitale muziekbestanden, video, tv, film en gaming. 
Maxx3D ™ genereert een uitgebreid 3D-beeld voor een ruime soundstage met muziek, film en gaming, zelfs vanaf een kleine draagbare speaker.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over