Bluesound Node 2i (zwart) Bluesound Node 2i (zwart) Bluesound Node 2i (zwart) Bluesound Node 2i (zwart) Bluesound Node 2i (zwart) Bluesound Node 2i (zwart)
Bluesound Node 2i (zwart) Bluesound Node 2i (zwart) Bluesound Node 2i (zwart) Bluesound Node 2i (zwart) Bluesound Node 2i (zwart) Bluesound Node 2i (zwart)
Bluesound Node 2i (zwart)
De NODE 2i is de draadloze muziekstreamer/voorversterker van het Bluesound-systeem. Hij streamt alles, van Bluetooth en TV-geluid tot hogeresolutiemuziek met 24-bit-kwaliteit. Mooie zwarte of witte fi

EAN

5703120290652

ÔéČ┬á549,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De NODE 2i is de draadloze muziekstreamer/voorversterker van het Bluesound-systeem. Hij streamt alles, van Bluetooth en TV-geluid tot hogeresolutiemuziek met 24-bit-kwaliteit. Mooie zwarte of witte finish.
 

BLUESOUND NODE 2I – COMPACTE EN DRAADLOZE MULTIROOMSTREAMER MET EEN SCHITTEREND GELUID EN GENIALE FUNCTIES

  • Compromisloze geluidskwaliteit, incl. 24-bit
  • Bluetooth met aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoon, en met Apple AirPlay 2 (via gratis software-update)
  • Het volume wordt geregeld via de afstandsbediening van de TV (IR-leerfunctie)
  • Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-multiroomcomponenten, NAD-versterkers/receivers met MDC-module en DALI CALLISTO.
  • Eenvoudige installatie, compact ontwerp, mooie finish

De NODE 2i is de muziekstreamer van het Bluesound-systeem. Hij is ook te gebruiken als draadloze voorversterker voor je bestaande stereo- of surroundinstallatie. Dankzij de audiofiele constructie past de NODE 2i bij de allerbeste installaties. Hij ondersteunt bovendien hogeresolutiegeluid tot 24-bit/192kHz, zodat je kunt streamen met maximale geluidskwaliteit.

De NODE 2i heeft een compact ontwerp met een mooie zwarte of witte finish voor een elegante, exclusieve look. Alles is aan te sturen met een smartphone/tablet en een draadloos netwerk (Wi-Fi), dus als je wilt, kun je de NODE 2i helemaal uit het zicht plaatsen (bijvoorbeeld in een hifi-meubel van unnu of clic). De geïntegreerde 12V-triggeruitgang maakt het mogelijk om je versterker of receiver (als die een 12V-triggeringang heeft) automatisch uit te schakelen als je de NODE2 uitzet.

Alle streamingmuziek ter wereld – gewoon binnen handbereik

Met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik. Je krijgt ook toegang tot TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices (betaald abonnement). En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. De muziek op de smartphone of tablet kun je draadloos en met een verbluffend mooi geluid afspelen via Airplay 2 of Bluetooth. En hij heeft natuurlijk ook internetradio.

Eindeloze combinatiemogelijkheden met multiroom – ook geschikt voor TV

De NODE 2i is ontworpen als aanvulling op je bestaande installatie of een eindversterker, maar je kunt hem ook aansluiten op een paar goede, actieve luidsprekers, zodat je een supercompacte installatie met topkwaliteit krijgt. Als je wilt, of wanneer je maar wilt, kun je het systeem in een handomdraai uitbreiden met andere Bluesound-multiroomcomponenten, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers.

Dankzij de geïntegreerde leerfunctie kun je de TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dan klinkt je TV ineens onvergelijkbaar veel beter. Hij heeft ook een heel goede hoofdtelefoonaansluiting, en als je een draadloos model hebt, kun je de nieuwe tweerichtings-Bluetooth-functie gebruiken. De NODE 2i heeft ook een subwooferuitgang met elektronisch scheidingsfilter, zodat je alle frequenties kunt horen, zonder dat hiervoor een enorme installatie nodig is.

Daarnaast kun je de NODE 2i in een diepe stand-by (0,5 watt) zetten door het touchpanel aan de bovenkant ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. Hij wordt weer wakker door een korte druk op hetzelfde touchpanel, en in de tussentijd heeft hij behoorlijk wat stroom bespaard.

De NODE 2i is verkrijgbaar in zwart of wit.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies