Bluesound Powernode 2i + 2x Dali Menuet + Dali SUB E-12 F

Compacte geluidsinstallatie, bestaande uit de Bluesound Powernode 2i, de Dali Menuet gecombineerd met de Dali SUB E-12F. Verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. Deze set staat garant voor een groots

EAN

 

€ 2.676,00 *
€ 2.249,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bluesound Powernode 2i
De POWERNODE 2i is de compacte muziekinstallatie die je altijd al had willen hebben. Met geniale functies voor streaming, TV en multiroom. En een schitterend geluid dat perfect past bij een paar goede hifi-luidsprekers. In zwart of wit.
Klik hier voor meer informatie

Dali Menuet
De MENUET is een ultracompacte, audiofiele tweewegluidspreker. Hij klinkt geweldig en past overal waar je optimaal van muziek wilt genieten, zonder grote luidsprekers. Exclusieve zwarte of witte hoogglans of echt houtfineer.
Klik hier voor meer informatie

Dali Sub E-12 F
Actieve subwoofer die een speciale dimensie toevoegt aan elke muziekweergave of filmvoorstelling. De grote 30 cm woofer met lange slag is in staat om een massa lucht in beweging te zetten en zo een voelbare bas met diepe impact te creëren.
Klik hier voor meer informatie

Deze combinatie is speelklaar opgesteld in onze winkel en te beluisteren en te proberen! Kom langs en ervaar het zelf, bij Hofma Beeld en Geluid in Drachten.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.