Bluesound Pulse 2i (zwart) Bluesound Pulse 2i (zwart) Bluesound Pulse 2i (zwart) Bluesound Pulse 2i (zwart) Bluesound Pulse 2i (zwart)
Bluesound Pulse 2i (zwart) Bluesound Pulse 2i (zwart) Bluesound Pulse 2i (zwart) Bluesound Pulse 2i (zwart) Bluesound Pulse 2i (zwart)
Bluesound Pulse 2i (zwart)
De PULSE 2i is een krachtige en draadloze multiroomluidspreker met een helder en dynamisch geluid. De mooie zwart of witte finish geeft een elegante, exclusieve en serieuze look die past in elk modern
ÔéČ┬á899,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

BLUESOUND PULSE 2I – KRACHTIGE, GEBRUIKSVRIENDELIJKE EN DRAADLOZE MULTIROOMLUIDSPREKER MET EEN SCHITTEREND GELUID

  • Schitterende geluidskwaliteit en veel vermogen voor een draadloze luidspreker
  • Bluetooth met aptX HD en tweerichtingsfunctie voor draadloze hoofdtelefoon, en met Apple AirPlay 2 (via gratis software-update)
  • Touchpanel aan de bovenkant voor de meest noodzakelijke bediening (play/pause/volume enz.)
  • Mooie finish, eenvoudige installatie
  • Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-multiroomcomponenten, NAD-versterkers/receivers met MDC-module en DALI CALLISTO

De PULSE 2i is de grootste draadloze luidspreker van het Bluesound-multiroomsysteem. Hij heeft een vermogen van 150 watt en 100% digitale versterkertechnologie (DirectDigital) voor een ongekend zuivere en dynamische weergave. De mooie zwart of witte finish geeft een elegante, exclusieve en serieuze look die past in elk modern interieur.

Met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik. Je krijgt ook toegang tot TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices (betaald abonnement). En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. De muziek op de smartphone of tablet kun je draadloos en met een verbluffend mooi geluid afspelen via Airplay 2 of Bluetooth. En hij heeft natuurlijk ook internetradio.

Eindeloze combinatiemogelijkheden, inclusief multiroom

De PULSE 2i levert een geluidskwaliteit en een vermogen die uniek zijn voor een draadloze luidspreker van dit formaat. Maar dat is nog niet alles! Als je wilt, of wanneer je maar wilt, kun je het systeem in een handomdraai uitbreiden met andere Bluesound-multiroomcomponenten, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers. Hij heeft ook een heel goede hoofdtelefoonaansluiting, en als je een draadloos model hebt, kun je de nieuwe tweerichtings-Bluetooth-functie gebruiken.

Als je een volwaardig stereogeluid wilt en nog meer vermogen, kun je bijvoorbeeld twee PULSE 2i’s kopen en ze met de Bluesound-app configureren voor het linker- en rechterkanaal van een stereo-installatie. Een uitstekend en draadloos alternatief voor een traditionele stereo-installatie.

Daarnaast kun je de PULSE 2i in een diepe stand-by (0,5 watt) zetten door het touchpanel aan de bovenkant ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. Hij wordt weer wakker door een korte druk op hetzelfde touchpanel, en in de tussentijd heeft hij behoorlijk wat stroom bespaard.

De PULSE 2i is verkrijgbaar in zwart of wit.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies