Bluesound Pulse Flex 2i (wit) Bluesound Pulse Flex 2i (wit) Bluesound Pulse Flex 2i (wit) Bluesound Pulse Flex 2i (wit) Bluesound Pulse Flex 2i (wit) Bluesound Pulse Flex 2i (wit)
Bluesound Pulse Flex 2i (wit) Bluesound Pulse Flex 2i (wit) Bluesound Pulse Flex 2i (wit) Bluesound Pulse Flex 2i (wit) Bluesound Pulse Flex 2i (wit) Bluesound Pulse Flex 2i (wit)
Bluesound Pulse Flex 2i (wit)
De PULSE FLEX 2i is een supercompacte en gebruiksvriendelijke multiroomluidspreker met een heel goed geluid. En als je de optionele accumodule aanschaft, kun je je muziek overal mee naartoe nemen. In
ÔéČ┬á349,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

PULSE FLEX 2I – SUPERCOMPACTE, GEBRUIKSVRIENDELIJKE EN DRAADLOZE MULTIROOMLUIDSPREKER MET EEN GOEDE GELUIDSKWALITEIT EN ACCU (OPTIONEEL)

  • Werkt met accumodule
  • Bluetooth met aptX en Apple AirPlay 2 (via gratis software-update)
  • Drukknoppen aan de bovenkant voor vijf presets
  • Volledig draadloze integratie met andere Bluesound-multiroomcomponenten, NAD-versterkers/receivers met MDC-module en DALI CALLISTO
  • Mooie zwarte of witte finish

De PULSE FLEX 2i is de compactste draadloze luidspreker van het Bluesound-multiroomsysteem. Hij heeft een goed geluid voor dit formaat en is geschikt voor alle kleinere kamers in je huis, waar je gewoon lekker gemakkelijk van muziek wilt genieten. Je kunt ook een accumodule erbij kopen, zodat je al je muziek kunt meenemen op je terras, naar de camping, de boot of waar je maar wilt.

Op de bovenkant zitten de bedieningsknoppen (play/pauze/volume) en vijf fysieke drukknoppen waarmee je een aantal presets kunt kiezen. Iedere knop geeft direct toegang tot een playlist, een internetradiozender, een album of iets anders. Je kunt je favorieten heel eenvoudig instellen via de app – zodat je met één simpele druk op de knop kunt luisteren naar het nieuws of je favoriete artiest, zonder dat je in je zakken hoeft te zoeken naar je smartphone.

Met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik. Je krijgt ook toegang tot TIDAL, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices (betaald abonnement). En alle muziekformaten die er maar bestaan – inclusief 24-bit – kunnen met een schitterende kwaliteit worden afgespeeld. De muziek op de smartphone of tablet kun je draadloos en met een verbluffend mooi geluid afspelen via Airplay 2 of Bluetooth. En hij heeft natuurlijk ook internetradio.

Eindeloze combinatiemogelijkheden, inclusief multiroom

De PULSE FLEX 2i is een slimme, flexibele en betaalbare manier om te beginnen met een Bluesound-multiroomsysteem. Je kunt meteen aan de slag en als je wilt, kun je het systeem in een handomdraai uitbreiden met andere Bluesound-multiroomcomponenten, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers. Hij heeft ook een heel goede hoofdtelefoonaansluiting.

Als je een volwaardig stereogeluid wilt en nog meer vermogen, kun je bijvoorbeeld twee PULSE FLEX 2i’s kopen en ze met de Bluesound-app configureren voor het linker- en rechterkanaal van een stereo-installatie. Een uitstekend en draadloos alternatief voor een traditionele stereo-installatie.

Daarnaast kun je de PULSE FLEX 2i in een diepe stand-by (0,4 watt) zetten door het touchpanel aan de bovenkant ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden. Hij wordt weer wakker door een korte druk op hetzelfde touchpanel, en in de tussentijd heeft hij behoorlijk wat stroom bespaard.

De PULSE FLEX 2i is verkrijgbaar in zwart of wit. Accumodule, ophangsysteem en skin apart verkrijgbaar.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies