Bluesound Pulse

De Pulse is het draadloze alles-in-een systeem van Bluesound. Er is op de hardware niet bezuinigd! Dit systeem heeft dezelfde DAC als de PowerNode en beschikt ook over de Direct Digital technologie. De drie ingebouwde luidsprekers worden apart aangestuurd en hebben een frequentiebereik van 33 Hz tot 38 kHz! De geluidskwaliteit is bijzonder hoog. 

Bluesound is de nieuwste digitale audio revolutie. Met een bijzonder innovatief design neemt het afscheid van de traditionele wijze waarop de Hifi industrie haar producten vorm geeft. De kracht van Bluesound vind u in de eenvoud waarmee u van Hifi kunt genieten in het digitale tijdperk. Met een viertal producten kunt u snel de juiste keuze maken voor de wijze waarop u muziek wilt luisteren. Beschikt u al over een mooie installatie, dan is de Node een logische stap. Heeft u liever een systeem dat ook de opslag, het rippen en afspelen verzorgt? Dan is de Vault het product van uw keuze. De PowerNode heeft met een ingebouwde versterker genoeg aan twee luidsprekers, maar u kunt ook kiezen voor de Pulse, het all-in-one systeem van Bluesound.

Bluesound is te bedienen met elke tablet of smartphone die op iOS of Android werkt. De App die daarvoor nodig is, kunt u gratis downloaden. De Bluesound App maakt het mogelijk om eenvoudig door uw muziekcollectie te bladeren, een wereld aan internetradio zenders te verkennen of snel gebruik te maken van streaming diensten als WiMP, Spotify en Rdio. Heeft u reeds uw collectie gedigitaliseerd? Bluesound werkt met elke NAS of gedeelde map in uw netwerk.

Bluesound werkt gewoon met uw eigen draadloos netwerk en kan uiteraard ook bedraad gebruikt worden.

Onder de motorkap heeft Bluesound aardig wat verrassingen. De top uit de digitale technologie wordt gebruikt. De DAC – de digitaal analoog omzetter – speelt moeiteloos tot 24 bit/192 kHz muziekbestanden af. HD audio optima forma! En uiteraard niet alleen in elke ruimte die u wenst, maar ook synchroon in meerdere ruimtes tegelijkertijd. Alle producten zijn ook draadloos aan te sluiten, met uitzondering van de Vault. De USB aansluiting is bedoeld om snel even wat muziek van een USB schijf af te kunnen spelen.

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 699,00 *
Aantal: Bestellen

EAN

5703120290317  

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.