Bose Home Speaker 300 Zilver

Bose Home Speaker 300 slimme multi-room speaker (zilver) De Bose Home Speaker 300 levert overweldigende bas en levensecht geluid over 360° uit een compact formaat. En met geïntegreerde spraakassis...

EAN

0017817796088  

€ 279,00 *
€ 219,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bose Home Speaker 300 slimme multi-room speaker (zilver)

De Bose Home Speaker 300 levert overweldigende bas en levensecht geluid over 360° uit een compact formaat. En met geïntegreerde spraakassistenten zoals de Google Assistent heb je al je favoriete muziek binnen stembereik. Zet het volume hoger en voel het verschil.

Geïntegreerde spraakbediening

Met de geïntegreerde Google Assistent kun je je muziek bedienen, informatie opzoeken, je dag plannen en nog veel meer. Dus als je iets wilt horen, hoef je het alleen maar te vragen. Bovendien wordt in de toekomst via software-updates nieuwe functionaliteit toegevoegd.

Het volume van de muziek op je feestje verhogen? Geen probleem voor de spraakdetectietechnologie. Het speciale ontwerp met acht microfoons net onder de bovenkant zorgt ervoor dat de speaker je altijd hoort, ook als de muziek hard staat. En je kunt de spraakfunctionaliteit uitschakelen wanneer je wilt. Met één druk op de knop schakel je alle microfoons tegelijk uit, terwijl je de andere functies van de speaker nog steeds kunt gebruiken.

De bediening houdt niet op bij je stem. Tik op de bediening op de bovenkant voor het afspelen, pauzeren en overslaan van nummers of regel alles via de Bose Music-app. En je kunt tot zes verschillende presets instellen om met één vingertik afspeellijsten, internetradiozenders en meer te beluisteren.

Muziek zoals jij wilt

Er is ook ruime keuze als het gaat om wát je wilt horen. En dankzij wifi, Bluetooth® en Apple AirPlay 2 kun je altijd draadloos streamen zoals jij dat wilt. Luister naar je favoriete muziekdiensten, zoals Spotify®, Amazon Music of Apple Music, en speel alle muziek op je telefoon of tablet af. Alles wat je op je apparaat hebt staan, kun je beluisteren via de Bose Home Speaker 300.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.