Bose QuietComfort 35 II (Rosé Goud)

Bose noise cancelling koptelefoon (limited edition) De Bose QuietComfort 35 II is de opvolger van de populaire Bose QuietComfort 35 draadloze ‘noise cancelling’ hoofdtelefoon. Bij de 35 II heeft B...

Standaard levertijd

3 werkdagen

EAN

0017817806411  

€ 379,00 *
€ 259,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Bose noise cancelling koptelefoon (limited edition)

De Bose QuietComfort 35 II is de opvolger van de populaire Bose QuietComfort 35 draadloze ‘noise cancelling’ hoofdtelefoon. Bij de 35 II heeft Bose weer een aantal verbeteringen toegepast om hun high-end hoofdtelefoon nóg beter te maken.

Wat is noise cancelling?

Noise cancelling (ruisonderdrukking) werkt volgens het principe van anti-geluid. Geluid bestaat uit geluidsgolven met bepaalde vorm (amplitude). Noise cancelling hoofdtelefoons zoals de Bose QuietComfort 35 II meten het omgevingsgeluid en reageren hierop met een aan het omgevingsgeluid omgekeerd signaal. Het omgevingsgeluid wordt zo opgeheven en je hoort alleen wat je wilt horen. Ideaal voor in het vliegtuig, momenten waarop je geconcentreerd wilt werken of gewoon geen zin heeft in omgevingsgeluid. De Bose QuietComfort 35 II kent drie niveau’s van noise cancelling, zodat je de juiste instelling kunt vinden voor je muziek en omgeving.

Gemaakt om mee te nemen

Een hoofdtelefoon die bedoeld is om te reizen moet tegen een stootje kunnen. De stootvaste materialen, nylon met glasvezel en roestvrijstaal maken de Bose QuietComfort 35 II perfect voor onderweg. Maar als je hem overal mee naartoe neemt en de hele dag muziek wilt luisteren, moet hij ook comfortabel zitten. Daarom is de hoofdband voorzien van Alcantara® voor ultiem comfort, de hele dag lang. Bovendien zijn de zachte oorkussens gemaakt van een synthetisch proteïneleer, zodat je niet eens voelt dat je een hoofdtelefoon draagt.

Verbluffend geluid op elk volume

Je wilt muziek met vol en helder geluid, ongeacht het volume. Daarom hebben de drivers volumeafhankelijke EQ voor betere prestaties dan ooit. Of je nu op kantoor stilletjes muziek luistert of het volume flink moet verhogen in een drukke straat, je krijgt overal dezelfde, consistente kwaliteit.

Je persoonlijke assistent bij de hand

Koppel je telefoon met Bluetooth, houd de multifunctionele knop ingedrukt en begin met praten tegen je virtuele assistent, zoals Google Assistent of Apple Siri Je hoeft niet eens je telefoon te pakken om muziek te luisteren of antwoord op de vraag te krijgen. Uiteraard is de Bose QuietComfort 35 II voorzien van een microfoon voor handsfree bellen.

20 uur met een volle accu

Maar liefst 20 uur luisterplezier geeft de accu van de Bose QuietComfort 35 II, genoeg voor een hele afspeellijst. Als de accu uiteindelijk leeg is, kun je na 15 minuten opladen met de meegeleverde USB-kabel weer 2,5 uur door. Met een lege accu kun je ook gewoon muziek blijven luisteren, alleen werken noise cancelling en de volume-afhankelijke EQ dan niet.

Bose Connect app

Bose heeft de Bose Connect app (Android en iOS) ontwikkeld om gemakkelijk verbinding te maken en te schakelen tussen apparaten. Ook kun je het noise cancelling-niveau direct via de app instellen. Elke update van de app biedt weer nieuwe functies, betere integratie en productupdates.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.