Bowers & Wilkins 607 S2 ANNIVERSARY EDITION (Licht eiken)

Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition – geavanceerde en supercompacte luidspreker met Continuum-technologie, mooie finish en echt hifi-geluid

EAN

 

€ 299,50 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De 607 S2 Anniversary Edition is de compactste luidspreker uit de 600 Anniversary Edition-serie, maar hij heeft dezelfde geavanceerde oplossingen en geluidskwaliteit als de grotere modellen. Ondanks het compacte formaat klinkt de 607 S2 Anniversary Edition erg massief en is hij geschikt voor alle muziekgenres. In combinatie met een goede versterker, bijvoorbeeld van NAD, krijg je een discrete installatie die een kleine kamer moieteloos vult met goed geluid.

De Anniversary Edition is gemaakt om het 25-jarig jubileum van de 600-serie te vieren en daarom heeft Bowers & Wilkins ervoor gezorgd dat hij nu nóg beter klinkt. De exclusieve 5” Continuum-bas-/middenspeaker en de Double Dome-tweeter met Nautilus-ontwerp zorgen ervoor dat alle details duidelijk hoorbaar zijn. De 607 S2 Anniversary Edition is ontworpen om dicht tegen de muur te staan, op een plank of in een kast bijvoorbeeld. Dan heeft hij een vol en harmonisch geluid, zonder overdreven basweergave. En als je nog meer bas wilt, kun je hem aanvullen met een aparte subwoofer, bijvoorbeeld de ASW van Bowers & Wilkins zelf.

De afwerking van de 607 S2 Anniversary Edition ziet er echt schitterend uit en sluit naadloos aan bij een modern en stijlvol interieur. De luidsprekerdoek wordt vastgehouden door magneten, zodat je niet tegen lelijke schroefgaten aan hoeft te kijken als je de luidspreker zonder doek wilt gebruiken.

De Bowers & Wilkins 607 S2 Anniversary Edition is verkrijgbaar in het matzwart, matwit of licht eikenhout.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.