Bowers & Wilkins 707 S2 (Rosenut)

Bowers & Wilkins 707 S2 – exclusieve en compacte luidspreker met echt hifi-geluid

EAN

0714346328109  

€ 499,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De 707 S2 is het kleinste model uit de 700-serie. Hij is speciaal ontwikkeld voor mensen die een goed geluid en mooie finish willen, maar niet tegen grote luidsprekers aan willen kijken. De 707 S2 kan gewoon in een boekenkast staan en hij komt helemaal goed tot zijn recht op een goede standaard. Bowers & Wilkins heeft al jarenlang de ene prijs na de andere ontvangen voor deze luidspreker; en als je de 707 S2 hoort, begrijp je waarom!

Stemmen en instrumenten worden heel gedetailleerd en neutraal weergegeven, zodat akoestische en elektronische muziek helemaal tot hun recht komen. De 707 S2 is minder geschikt voor extreme techno- of rockliefhebbers, maar geeft alle andere muziek op een schitterende manier weer.

En als je het geluid wat meer in je middenrif wilt voelen, dan kun je hem aanvullen met een goede subwoofer, zoals de bijpassende ASW608 van Bowers & Wilkins.

Exclusieve en elegante finish De afwerking van de 707 S2 ziet er echt schitterend uit en sluit naadloos aan bij een modern en stijlvol interieur, of je nu kiest voor echt houtfineer, zwarte hoogglans of matwit. De luidsprekerdoek wordt vastgehouden door magneten, zodat je niet tegen lelijke schroefgaten aan hoeft te kijken als je de luidspreker zonder doek wilt gebruiken.

De 707 S2 is verkrijgbaar in echt rozenhoutfineer, matwit of zwarte hoogglanslak. Bijpassende standaard apart verkrijgbaar (FS-700 S2).

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.