Dali SUB K-14 F

De SUB K-14 F is een uiterst krachtige 14” subwoofer die zelfs de grootste luidsprekersystemen, bijv. de grote vloermodellen uit DALI’s OPTICON- en RUBICON-serie, een extra massief laag geeft. Dit ...

EAN

 

€ 1.499,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

De SUB K-14 F is een uiterst krachtige 14” subwoofer die zelfs de grootste luidsprekersystemen, bijv. de grote vloermodellen uit DALI’s OPTICON- en RUBICON-serie, een extra massief laag geeft. Dit is een echte dieptebom die het geluid van je muziek- of home cinema-installatie een fysieke dimensie geeft.

Met een geïntegreerde klasse D-versterker en een agressieve long-stroke-speaker met een membraan van 100% aluminium heb je meer dan genoeg vermogen. Het elegante ontwerp is bijzonder compact voor een 14”-speaker!

Perfect voor muziek en films

De SUB K-14 F is ontwikkeld voor zowel films als muziek. Dat wil zeggen dat hij nauwkeurig en krachtig tegelijk moet zijn – hij levert dan ook geen zinloos laag gebrom, maar geeft de lagere octaven zo goed weer dat ze opgaan in de rest van het geluid, zodat je er met je hele lichaam van kunt genieten.

Als de SUB K-14 F goed is geplaatst en ingesteld, kun je fysiek genieten van basgitaren, drums en filmexplosies, en dat met echte hifi-kwaliteit. Deze subwoofer is de perfecte aanvulling op ieder serieus luidsprekersysteem.

De SUB K-14 F is verkrijgbaar in zwart essenhout of matwit.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.