Dali iO-6 hoofdtelefoon karamel/wit

Draadloze noise-cancelling hoofdtelefoon van superieure kwaliteit

Standaard levertijd

1 werkdag

EAN

5703120110486  

€ 399,00 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De IO-6 is een gesloten hoofdtelefoon met zachte, over-ear oorkussens van traagschuim en zacht imitatieleer. Dit helpt alle geluiden uit de directe omgeving te onderdrukken. De bediening is doodeenvoudig met de grote multifunctionele plaat en toegankelijke knoppen op een van de oorschelpen.

En als je het verkeer of iets anders wilt horen, kun je met een druk omschakelen naar Transparency Mode, zodat je hoort wat er om je heen gebeurt. Of gebruik de ANC-functie om storende geluiden uit je omgeving buiten te sluiten. En met Clear Voice Capture (CVC) zijn ook je telefoongesprekken altijd helder en duidelijk.
 

De Bluetooth-functie van de IO-6 ondersteunt aptX, aptX HD, en Apple AAC. Je krijgt dus altijd de allerbeste kwaliteit, welke telefoon of muziekstreamer je ook gebruikt. En als je de accu wilt sparen, kun je de bijgeleverde mini-jack-kabel gebruiken en blijven genieten van de uitstekende geïntegreerde versterker.

Als je helemaal zonder stroom komt te zitten, kun je de bijgeleverde kabel gebruiken en luisteren naar overtuigend hifi-geluid – net als thuis bij je installatie met een traditionele, passieve hoofdtelefoon. Dit bewijst dat de basisconstructie en componenten van erg hoge kwaliteit zijn. Vergelijk ze maar eens met die van de concurrentie – die vaak nergens naar klinken of helemaal geen geluid meer maken als ze zonder stroom komen te zitten.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.