Denon DRA-800H Zilver Denon DRA-800H Zilver Denon DRA-800H Zilver
Denon DRA-800H Zilver Denon DRA-800H Zilver Denon DRA-800H Zilver
Denon DRA-800H Zilver
DENON DRA-800H – STEREORECEIVER MET 2 X 100 WATT, DAB-RADIO, MUZIEKSTREAMING, HEOS-MULTIROOM, VOICE-CONTROL, DRAAITAFELINGANG EN SCHITTEREND HIFI-GELUID Goed geluid en exclusieve...

Standaard levertijd

1 werkdag

EAN

4951035069653

€ 869,00 *
€ 445,00 *
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 

DENON DRA-800H – STEREORECEIVER MET 2 X 100 WATT, DAB-RADIO, MUZIEKSTREAMING, HEOS-MULTIROOM, VOICE-CONTROL, DRAAITAFELINGANG EN SCHITTEREND HIFI-GELUID

  • Goed geluid en exclusieve finish van aluminium
  • Geïntegreerde radio (DAB/FM/internet), draaitafelingang en dubbele luidsprekeraansluitingen
  • HDMI-ingang voor eenvoudig TV-geluid, volumeregeling via de bestaande afstandsbediening van de TV
  • Geïntegreerde HEOS-multiroomstreaming, Apple AirPlay 2, Spotify Connect en Bluetooth
  • Voice-control via Google Assistant en Amazon Alexa (de Nederlandse versie moet nog geactiveerd worden door Denon)

De DRA-800H is een geavanceerde fullsize stereoreceiver met de geluidskwaliteit en het vermogen van een echte, traditionele stereo-installatie. Maar dan in een moderne uitvoering en boordevol geavanceerde features. Je kunt bijvoorbeeld de TV aansluiten via HDMI, zodat je films en series kunt kijken met een schitterende geluidskwaliteit. De bediening is ook heel eenvoudig, omdat je gewoon je huidige TV-afstandsbediening kunt blijven gebruiken.

De voorkant en de grote volumeknop zijn gemaakt van aluminium. En als je nog steeds CD’s gebruikt, kun je er natuurlijk een CD-speler van Denon op aansluiten. Hij heeft een draaitafelingang, geïntegreerde DAB-radio, muziekstreaming met multiroom – kortom, alles wat je verwacht van een fullsize topinstallatie.

Als je een DRA-800H kiest, gaat elke cent naar de geluidskwaliteit en niet naar allerlei andere functies die je toch niet nodig hebt als je alleen maar op zoek bent naar goed stereogeluid. De instellingen en bediening zijn echt supersimpel... luidsprekers aansluiten en spelen maar!

HEOS – draadloze muziek in het hele huis

De DRA-800H heeft geïntegreerde HEOS-multiroom, zodat je kunt streamen van streamingservices en tienduizenden internetradiozenders. Je kunt het systeem onbeperkt uitbreiden met draadloze HEOS-luidsprekers en ‑streamers in alle andere kamers in huis en regelt alles heel eenvoudig met de HEOS-app op je smartphone. Mooi, handig en heel gebruiksvriendelijk

Klaar voor voice-control

De DRA-800H is nu al klaar voor voice-control (Google Assistant en Amazon Alexa). Zodra Denon het geactiveerd heeft, kun je voice-control in het Nederlands gebruiken. Met voice-control kun je een aantal basisfuncties aansturen, zoals het volume en play/pauze/skip. En over een tijdje kun je nog veel meer andere commando’s gebruiken, zodat je nóg meer uit je Denon-product haalt.

Let er wel op dat je voor voice-control een apart voice-control-apparaat moet aansluiten op hetzelfde netwerk als de DRA-800H, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur.

De DRA-800H is verkrijgbaar in zwart of zilverkleurig aluminium (Premium Silver).

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies