Denon PMA-50

Denon PMA-50

EAN

4951035054789  

€ 599,00 *
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Denon PMA-50

Muziekliefhebbers kunnen profiteren van een superieure audiokwaliteit bij gebruik van de nieuwste audiobronnen met hoge resolutie dankzij de USB-B-verbinding met een PC of Mac om PCM- en DSD-audiotracks af te spelen. Ondersteuning wordt geboden voor PCM-tracks tot 24-bits/192-kHz en 2,8 MHz and 5,6 MHz DSD-tracks.

Favoriete muzieknummers kunnen vanaf draagbare apparaten bovendien worden afgespeeld via de Bluetooth-connectiviteit van de PMA-50, die snel en gemakkelijk kan worden gepaird via de Bluetooth-knop op het frontpaneel. De PMA-50 is uitgerust met NFC (Near Field Communication) om nóg sneller te kunnen pairen. Om audio van CD-kwaliteit te kunnen weergeven, is de PMA-50 uitgerust met CSR aptX Low Latency-decodering van de nieuwste generatie.

 

Er zijn meerdere digitale ingangen (2 optische en 1 coaxiale) voor compatibiliteit met digitale audiobronnen, samen met een analoge stereo-ingang voor bestaande analoge bronnen.

Het versterkergedeelte omvat DDFA®-technologie van CSR. Het uitgangstrapcircuit heeft een afzonderlijke constructie die een hogere signaal/ruisverhouding en lagere vervorming biedt in vergelijking met conventionele versterkers uit klasse D. Het geavanceerde versterkersysteem biedt superieure audiokwaliteit in combinatie met een efficiency van 50W bij 4 ohm.

Het stijlvolle en elegante compacte chassis kenmerkt zich door een luxe afwerking waaronder accenten in aluminium mat met een heldere zilveren kleurtoon en glossy en matzwarte oppervlakken. De PMA-50 past bijna overal, op het bureau thuis en op het werk, of in het audiocentrum thuis, en kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.


Aansluitingen

Draadloze verbindingJa
Audio-invoerBluetooth|USB


Model

ModelPMA-50


Uiterlijke kenmerken

Afmetingen25,8 x 20 x 8,6 cm (lxbxh)
Gewicht4064 g


Productinformatie

In de doos Denon PMA-50 digitale stereoversterker, Beknopte handleiding, CD-ROM met gebruiksaanwijzing, Veiligheidsinstructies, Opmerking over radio, Stroomkabel, USB-kabel, Afstandsbediening met batterijen

Afmetingen inclusief verpakking33,8 x 31,9 x 25,3 cm (lxbxh)


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.